Igazi külvárosi kandúr VV Zsolt, akinek ugyan rendőrségi ügye még nem volt, de az egész lakókörnyezete ismeri a friss villalakó balhéit. Nem a pénz, hanem a hírnév és a könnyű csajozás motiválja, korábban pedig szerepelt az Éjjel-Nappal Budapestben is. Ma költözik be társaival a Való villába.

Megvan az első hat beköltöző a Való világ 6-ba, de egyelőre csak keveset lehet tudni a szereplőkről azon kívül, hogy van, aki szereti az erős pistát, vagy szeretné megdugni VV Seherezádét. Mi azonban kiderítettünk pár dolgot a villa sportemberéről, VV Zsoltról. A Velvet infromációi szerint pincérként dolgozott, de az utóbbi időben több filmes produkcióban is szerepelt, statiszta volt például a Dwayne The Rock Johnson-féle Herkules-moziban, illetve Misiként még az Éjjel-Nappal Budapestben is balhézott.

Úgy tudjuk, Zsolt egy külvárosi kandúr, egy igazi társasági ember, aki szeret mindig a középpontban lenni, azonban kifejezetten balhés karakter, ezért gondolhattak rá a műsor készítői az Éjjel-Nappal Budapest után. Állítólag őt nem a pénz, sokkal inkább a könnyű punci-némi hírnév-én leszek-az-új-Majka szentháromság motiválja, akinek a bemutatkozó videóját egy kispesti sushi bárban vették fel.