Olvasóink szavazatai alapján kiderült, hogy az előző öt szériát tekintve VV Nádai Anikó a legjobb exvillalakó nő. Most, hogy a valóságshow hatodik felvonásában már mindenki beköltözött, kíváncsiak vagyunk arra, van-e olyan csaj közülük, aki überelheti az egykori Rosszkislányt. Talán a szupermodellnek készülő VV Iza jobb nő, mint Nádai? Vagy a szőke Dorka lesz a nyerő? Szavazzon kedvencére a legtöbb pontszámmal!

1. Nádai Anikó

Ő tehát az alap, VV Nádai Anikó, vagy ahogyan mostanában nevezik, ÉNB Anikó az Éjjel-nappal Budapestből. Nádai Anikó egy korábbi szavazáson olyan csajokat utasított maga mögé, mint például VV Anett, VV Dya és VV Seherezádé. Ha még mindig őt tartja a legjobb nőnek a VV-történelemben, neki jár a 10 pont.

2. VV Alexa

A wannabe leszbikus Alexa egy a sok sötét hajú, nyerítve nevető lányok közül, akit olvasóink kiemelkedő többsége egyértelműen NEM sunázna. A budapesti lány egyébként híres műsorvezető szeretne lenni, mint például Ördög Nóra.

3. VV Charlotte

VV Többmintnötszázpasimvolt Charlotte nagy játékos, a céljai érdekében még a koszos körmű Simonra is rámászott, de az is lehet, hogy VV Anikóhoz hasonlóan ő is csak egy szerelmes típus. Külsőleg őt viseli meg amúgy legjobban a bezártság, smink nélkül megdöbbentően másképpen néz ki, mint kikenve.

4. VV Dorka

Mindeddig a szolnoki lány tűnik a legnormálisabbnak, de éppen ezért nem is túl izgalmas a karaktere. VV Dorkára pillanatnyilag a villa ügyeletes sármőrje, Zsolt van rákattanva, ami miatt a csajnak már haragosa is akadt VV Iza személyében. Egyedül ő a szőke a műsorban.

5. VV Iza

VV Iza a Jó csaj kategóriában került a műsorba, ennek ellenére viszont úgy tűnik, senki sem vonzódik hozzá a villában. A budapesti, szupermodellnek készülő lányról annyit érdemes tudni, hogy 20 éves korára még mindig nem érettségizett le, azt pedig, hogy hogyan rázza a seggét, ide kattintva nézheti meg.

6. VV Teo

Michelle Wild hasonmásának nemcsak a szája járt, tényleg vitt némi izgalmat a műsorba: VV Teo elsőként vetkőzött le a csajok közül a zuhanyzóban, és Alexát is elkapta már egy nagyobb buli alkalmával. A biszex lányra már az öreg Laci is ráment, ami csak fokozta a drámai hangulatot, VV Teora ugyanis VV Aurelio is izgul, aki folyamatos féltékenységi jeleneteket produkál 2-3 nap elteltével.

7. VV Viki

Egy kicsit olyan, mintha a tatabányai egyetemista egy beépített ember lenne a villában, akit azért küldtek be a szerkesztők, hogy módszeresen kicsináljon mindenkit a gyenge pontját kitapintva. VV Viki nemcsak a természetét nézve erős karakter, de biztosan vannak olyanok, akiknek nem a plázacicák a zsánerei, hanem az átlagnál kissé teltebb, férfiasabb nők, mint ő.