A színésznő természetesen viselkedik még a gálákon is, ami esetében nyerítést, fintorgást, őszinte mimikát jelent. Vagyis a róla készült képek tökéletesen alkalmasak arra, hogy az ön érzelmeit is közvetítsék.

Jennifer Lawrence-ről – élénk mimikája, és randalírozásra való hajlama alapján – akkor is tudnánk, hogy remek színésznő, ha egyetlen filmjét sem láttuk volna, vagy fogalmunk se lenne arról, hány díjat kapott eddig (egyébként összesen hatvanötöt, itt megnézheti mindet). Az arckifejezései folyamatosan üzeneteket és érzéseket közvetítenek.

Emiatt aztán a fotói többsége az ön érzelmeinek, reakcióinak közvetítésére is alkalmas, csak meg kell találni a megfelelőt. Hogy ez könnyebb legyen , az alábbi galériában tizennyolc képet helyeztünk el, amelyek esetenként lefedhetik azt, amit környezetével közölni kíván. (A képre írt szövegek nem biztos, hogy egyeznek azzal, amit Jennifer Lawrence a képek készültekor érzett vagy gondolt.) A fotók a közelmúltban, a Golden Globe és a SAG díjátadókon készültek.

Tessék, itt vannak a felirat nélküli változatok is, ha ön szerint egy kép többet mond ezer szónál.