A híres nők dögösek, szexik, csinosak, és nagyon mesterkéltek a vörös szőnyegen, még akkor is, ha profin csinálják. Hát, mi egyáltalán nem ilyen képeket válogattunk össze.

Az a baj a sztárnőkkel, hogy hosszú évek tapasztalataiból megtanulták, hogyan készülnek róluk a legelőnyösebb képek, a mosolyuk általában tökéletes, a pózok kiszámítottak, mindenki fantasztikusan néz ki, és lelkesen népszerűsíti a filmjét, az albumát, bármijét. Csak ezek a képek általában istentelenül unalmasak.

Alábbi galériánkba tehát olyan képeket válogattunk, amelyek nem a sztárnők szokásos megjelenését és mimikáját örökítik meg, hanem vagy egy olyan pillanatban készültek, amelyekben az illető híresség vagy nem tudja, hogy fényképezik, vagy tudja, de nem úgy néz ki, mint általában. Ha az alábbi fotóra kattint – amelyen Scarlett Johansson azt mondja, mpföhhh –, mindet megnézheti.

Persze ennyi nem elég, mert a műfaj királynője Jennifer Lawrence. Róla ezért külön galériát készítettünk, mert ha a fentieket lehet fokozni – például nyilvános (játék)verekedéssel, vagy az utasítások látványos megtagadásával, ő megtette. Úgyhogy az a minimum, hogy ő kap egy extra galériát.