Összeszedtük a vasárnap éjjel zajlott Grammy-díjátadó, illetve az elő-és utópartik legérdekesebb pillanatait, jelenségeit. Különös tekintettel Beyoncé és férje, Jay-Z fellépésére - most már pontosan el tudjuk képzelni, hogyan szexelnek. Miley Cyrus ultrarövid ruhában mutogatta a belsőcombját, mások a melleik oldalát tették közszemlére. Kate Beckinsale lábujai meg elég durvák.

A 2014-es Grammy-díjátadó legfontosabb díjazottjai között Beyoncé neve egyáltalán nem szerepel, de ő maga így is érdekes volt a gálán: férjével, Jay-Z-vel a Drunk In Love című dalt adta elő. A fellépés mondjuk a képeket elnézve jobban emlékeztetett egy szexjelenetre, mint bármi másra – nézze meg az ott készült képeket, amelyeken az énekesnő pornósként (vagy Miley Cyrusként) pucsít a színpadon, illetve szűkre szabott dressz-alja láthatóvá teszi szeméremdombját!

Mások is igyekeztek kitenni magukért: Joanna Krupa realitycelebnő felvette annak a ruhának a mását, amelyben Jaimie Alexander alul-felül villantott. kolléganője, Audrina Patridge egy oldalt átlátszó ruhában mutatta meg, hogy neki is vannak mellei, de még Jessie J is kirakta azt, amije van. Ha az alábbi képre kattint, mindezt megnézheti, Lars Ulrich (hozzá képest) meglepően szép modell-menyasszonyával, együtt.

Sajnos nem hallgathatjuk el, hogy Miley Cyrus is fellépett, méghozzá egy elhasználtnak tűnő műszőr kabátban, amely alá csak egy fehér ruhát vett fel. Az mondjuk olyan rövid volt, hogy a belsőcombja töve is kilátszott. Készült egy olyan fotó is, amelyen úgy tűnik, mintha a szükségesnél eggyel több szerve lenne, ezt is megtekintheti.

Végül pedig apróbb érdekességeket gyűjtöttünk össze: Kate Beckinsale lábujjairól még nem láttunk képet, és ez talán jobb is volt úgy. Pharrell Williams kalapja viszont az este egyik legérdekesebb szereplője, főleg, ha Cyndi Lauperrel barátkozik. Mint az alábbi fotón. Katt!

Ha pedig még ez sem volt elég, itt írtunk a tömeges esküvőről, de szót ejtettünk Madonna nénisedéséről, Yoko Ono dekoltázsáról (és a Beatles érthető okokból hiányos összeállásáról), és egy nagyon jó videóról.