Kihívó ruhában pompáztak a celebek egy jotékonysági eseményen. Reese Witherspoon, Heidi Klum és Selene Gomez szexi ruháinál viszont sokkal izgalmasabb volt, hogy mi történt Gwyneth Paltrow holtsápadt arcával.

Hollywood Stands Up To Cancer nevű rákellenes rendezvényt – ahol a celebek jelenlétükkel buzdítottak a rákellenes kutatások finanszírozására, de valahol reméljük, hogy maguk is adakoztak – Reese Witherspoon és férje, Jim Toth hívta össze Culver Cityben. Az esemény már csak azért is érdekes, mert a színésznő nagyon ritkán mutatkozik nyilvánosan férjestül. Alábbi galériánkban viszont láthat róluk közös képet.

Az est női vendégeinek nagy része, az alkalomhoz talán kevéssé illőn, valamiért nagyon mély dekoltázsokkal jelent meg. A házigazda Reese Witherspoon, Heidi Klum és Selena Gomez egészen vad ruházatára viszont biztos könnyebb magyarázatot adni, mint Gwyneth Paltrow fejére.

Mi történt Gwyneth Paltrow arcával?

A színésznő feltűnése azért is érdekes, mert tavaly nyáron még nagyon úgy tűnt, hogy nincs igazán tisztában a napozás okozta bőrrák fogalmával. Két éve még remekül nézett ki, most viszont  mintha az öregedés megállása kissé átrendezte volna az arcfelépítését, meg úgy lehet a szellemi állapotát is. Miért tér el annyira egymástól a két szemöldök? Miért nincs semmi barázda egy 41 éves nő homlokán? Hova tűntek a mosolyvonalak? Ezért a kedves olvasóhoz fordulunk, hogy szerinte mégis mi történhetett Gwyneth Paltrow arcával?