Úgy gondolja, hogy a Bűbájos boszorkákban játszó Alyssa Milano borzalmasan szexi? Lehet, hogy hamarosan megváltozik a véleménye: a színésznőnek olyan szőrös karja van, mint egy tesztoszterondús férfinak. Milano egyébként nincs egyedül, igaz, a válogatásunkban szereplő többi celebnő a nyomába sem érhet. Persze azért jó lenne, ha ők is elmennének egy gyantázásra.

Igen, Alyssa Milano karja sajnos tényleg szőrös, és ezt valamiért csak most vettük észre. A legdurvább képet pedig be sem tettük galériánkba, de ha mindenképpen szeretne sokkot kapni még azelőtt, hogy végignézné a képeket, kattintson ide.

Nemcsak Alyssa Milano élvezi a szőrtelenítéssel járó fájdalmak nélküli életet, Cindy Craword sem szereti a gyantát, mégis szupermodell lett. Sőt, a bugyimodell Adriana Lima karján is több a szőr, mint amennyit egy nő karján elviselnénk, de valószínű, hogy eddig azért nem vettük ezt észre, mert ha Limára nézünk, általában nem a karját figyeljük. Galériánkban rajtuk kívül Madonnát és Keira Knightley-t is megnézheti, na meg Alicia Keys énekesnőt, akinek viszont nem a karja, hanem a hasa és a mellkasa szőrös. Jól olvasta, a hasa és a mellkasa. És ne feledkezzünk meg Miley Cyrusról sem, akinek helyes kis szakállka nőtt az arcára.