Eddig nem sokat lehetett tudni Kiszel Tünde legújabb pasijáról, csak annyit, hogy nagyon udvarias, figyelmes, és hogy tudja, mi kell egy nőnek. A huszonegy éves Bodzás Szabolcs viszont a Story-gálára is elkísérte a hírességet, ahol végre kiderítettük róla, hogy valóban vonzódik-e Kiszelhez, vagy valami egészen másról van szó. Megkapták aztán az irigykedők is.

Bodzás Szabolcs huszonegy éves, másfél éve jár a Corvinus Egyetem szociológia szakára, és mint fogalmazott, ennek révén ismerkedett meg Kiszel Tündével, aki leginkább a bugyigyűjteményéről és évente kiadott naptárairól híres. Elöljáróban annyit elmondott, hogy egyelőre csak ismerkednek a celebbel, nem volt köztük még soha semmi intim kapcsolat, mert valaki már diszkréten rákérdezett az este folyamán, hogy szexeltek-e már. "Természetesen nem, egy csók sem volt, egyszerűen csak együtt járunk rendezvényekre" – magyarázta Bodzás a Velvetnek.

Egyetem és érettség

A kapcsolatuk szeptemberben kezdődött, amikor kiderült, hogy olyan feladatot kapott az egyetemen, amibe könnyen bevonhatná Kiszelt is. "Facebookon az ismerősöm volt már akkor is, ezzel kapcsolatban írtam neki, hogy adna-e nekem egy interjút. Először még vonakodott, utána viszont volt egy fehérneműbemutatója az Eiffel téren, ahol beszélgettünk, megismerkedtünk, és egy héttel később meg is csinálhattam az interjút. Azóta megkeresett aztán többször is." Ebből egyébként egy négyoldalas dolgozat lett, aminek Kiszel Tünde társadalmi tőkéje lett a címe, hamarosan olvashatja is nálunk.

Hogy miért voltak korábban is Facebookon ismerősök? Bodzás azt mondta, hogy szereti Kiszelt, igaz, nem szerelemmel, hanem mint jelenséget, mert nagyon pozitívnak tartja, és régóta követi a munkásságát. És hogy mi pozitívat talált a hírességben? "Azt, hogy olyan sokan támadják, ők pedig még mindig kitart" – magyarázta. A szociológus hallgató találkozott már Donatellával is, aki nemrég szerepet kapott egy horrorfilmben. "Szerintem nagyon szimpatikus voltam neki, ő is nekem. Tizenkét éves, de szerintem sokkal érettebb a koránál. Értelmi szinten tizenhét éves minimum megvan."

Sekélyes posvány

A szaktársai nem piszkálják Kiszellel kialakult furcsa kapcsolata miatt, állítólag még soha nem mondtak egy rossz szót sem, mert mint fogalmazott: "ők is szociológusok, ugyanolyan empatikus lények, mint én." Vannak azonban, akik gáznak tartják mindezt, de Bodzás szerint ők csak irigyek, mert például tévében szerepel. "Ha valaki boldog, az nem hiszem, hogy azzal foglalkozna, hogy nekünk negatív kommenteket írjon" – érvelt. Ez szerinte azokra jellemző, akik leéltek x évtizedet a sekélyes posványban, aztán rájöttek, hogy igazából semmi nem történt velük.