Jennifer Aniston ma, azaz február 11-én ünnepli születésnapját, méghozzá a negyvenötödiket. A Jóbarátokkal futott be igazán, és bár a sorozatnak már tíz éve vége, a színésznőre a mai napig mindenki Rachel Greenként emlékszik, Golden Globe díjat is emiatt kapott 2003-ban. A Jóbarátoknak köszönheti azt is, hogy sorozatszínészből filmszínész lett, igaz leginkább csak bárgyú vígjátékokban kapott szerepet. Jennifer Aniston 45. születésnapja alkalmából most megnézhet a színésznőről 12+1 képet, amikből kiderül, hogy Aniston évek óta nem öregszik, és hogy a kedvenc színe a fekete. Utóbbit mi is csak most vettük észre.

1. 1990.

Aniston ekkor még nem volt anniyra ismert, mint ma, igaz már szerepelt egy sorozatban, méghozzá azzal a Mayim Bialikkal, aki most az Agymenőkben játszik.

2. 1992.

Szintén egy sorozatban, a Quantum Leap - Az időutazóban játszott ekkor.

3. 1994.

1994 nem csak azért volt nagyon jó év, mert elkészült ez a fenti fotó Anistonról, hanem mert megkapta Rachel Green szerepét a Jóbarátokban, és végre beindult a karrierje.

4. 1996.

Ebben az évben beindult Aniston filmes karrierje, és volt egy működő párkapcsolata is Tate Donovannel.

5. 1998.

Aniston és Brad Pitt ebben az évben jöttek össze, és sokáig mindenki azt hitte, hogy ők maradnak Hollywood álompárja az idők végezetéig.

6. 2000.

Mert Aniston és Brad Pitt külseje tökéletesen harmonizált egymással. Nézze csak meg. Hát nem gyönyörűek?

7. 2002.

2002-ben volt egy felejthető szerepe a Jóravaló feleség című filmben, és már forgatott egy újabb bárgyú vígjátékot, méghozzá Jim Carrey-vel együtt.

8. 2004.

Jennifer Aniston ekkor már Golden Globe díjas színésznő volt, és még mindig nem sejtette, hogy nem Brad Pitt mellett fog megöregedni, pedig a színész ekkor már együtt forgatott Angelina Jolie-val, aki miatt elhagyta Anistont.

9. 2006.

Miután elvált Brad Pitt-től, összejött Vince Vaughn-nal, akivel forgatott is egy filmet, Szakíts ha bírsz címmel. A színésznő egyébként ebben az évben hagyta abba az öregedést, nézze csak meg, a további képeken is pont ugyanígy néz ki.

10. 2008.

A színésznő szerepelt a világ egyik legsírósabb és leggiccsesebb kutyás gyerekes filmjében, a Marley meg énben, illetve járt egy kicsit az énekes John Mayerrel, aki mostanában Katy Perryvel szeret felváltva járni és szakítani .

11. 2010.

Szerepet kapott az Exférj újratöltve című filmben Gerard Butler mellett, akivel természetesen össze is kavartak egy kicsit.

12. 2012.

Jennifer Anistonnak úgy tűnik, végre összejött egy stabil kapcsolat Justin Theroux mellett, a színész ugyanis már megkérte a kezét, és tervben van az esküvő.

+1. 2013.

A legfrisebb képünk Anistonról pedig itt látható fent. Ez azután készült, hogy Aniston haját kicsit tönkrevágta egy hajegyenesítő procedúra. Remélhetőleg azóta már kicsit összekapta magát, és a legközelebbi vörös szőnyeges eseményen újra megmutatja majd, hogy már vagy tíz éve képtelen öregedni, és ugyanúgy néz ki, nem úgy mint ötvenéves exe, aki hörcsöggé változott.