Robbie Williams mindannyiunk szeme láttára nőtt fel, ugyanis a Take That megalakulásakor, 1990-ben még csak 16 éves volt. Pár évvel később szólókarrierbe kezdett, és bár már akkor is csak egy átlagosan suttyó angol focistának nézett ki, a Take That többi tagjánál sokkal nagyobb sikereket ért el a zenében, igaz, közben magánélete viszonylag viharos volt, és többször járt rehabon is. Az alábbiakban megnézheti, hogy lett fiúbandában ugráló kiskölyökből egy egyszerre izmos és elhízott, negyvenéves apuka.

1990

Megalakult a Take That angol fiúegyüttes, ami Gary Barlow-ból, Howard Donaldból, Jason Orange-ből, Mark Owenből és Robbie Williamsből állt. Utóbbi mindössze 16 éves volt ekkor, és ilyen kis nyomin nézett ki. Persze bakancsban és pizsamában mindenki nyomin néz ki.

1991

Valamiért ilyen megmagyarázhatatlan, de mégis elképesztően vicces képek készültek akkoriban mindenkiről, és a lányszobák falain sok, ehhez hasonló posztert lehetett látni.

1992

A Take Thatnek a kilencvenes évek elején rengeteg listavezető száma készült, számtalan Brit Awardsot és MTV-s díjat is nyertek, méghozzá ilyen videóklipek miatt. A linkre már csak Mark Owen haspólója miatt is érdemes kattintani. (Williams a kép bal szélén látható, ha nem jöttek volna rá.)

1993

Ekkor még senki nem sejtette, hogy Robbie Williamsnek hirtelen nagyon megjön az önbizalma, és otthagyja a Take That-et. Jó ötlet volt a szólókarrier, az összes társánál sikeresebb lett.

1994

Egy újabb megmagyarázhatatlan kép Robbie Williamsről.

1995

Ebben az évben elkezdett barátkozni az Oasis tagjaival, és valószínűleg a Gallagher-testvérek hatására otthagyta a Take That-et. Az, hogy a képen hiányzik a foga, egyik ténnyel sem hozható összefüggésbe.

1996

Szólókarrierbe kezdett, és elkészítette George Michael egyik száma, a Freedomfeldolgozását. Még ebben az évben részt vett egy drog-és alkoholellenes reklámkampányban, ami alatt szépen meghízott, megszőrösödött és rettenetesen lepukkant.

1997

Ebben az évben adta ki Life thru a Lens című albumát, ennek népszerűsítéséért viszont ritkán jelent meg nyilvánosan, mivel súlyproblémákkal és depresszióval küzdött. Emellett ivott és drogozott, a fenti videóklip forgatására is a rehabról engedték ki.

1998

Megjelent egy újabb albuma, az I've been expecting you, és még ebben az évben szakított Nicole Appletonnal, az All Saints egyik énekesnőjével. (A nőnek így is sikerült zenésszel házasodni: később hozzáment az Oasis-es Liam Gallagherhez.)

1999

Robbie Williams ebben az évben folyamatosan turnézott, és elkészítette Rock Dj című számát, aminek klipjében egyszál tigrises alsónadrágban parádézik. Aztán pedig csontban. 

2000

2000-ben Kylie Minogue-gal készített egy számot, Kids címmel. Egyébként ne zavarja meg a fenti kép, Robbie Williams igazából 185 cm magas.

2001

Bár a fenti fotón nem látszik, Robbie Williams ebben az évben elkezdett franksinatrásodni, és énekelt egy duettet Nicole Kidmannel, akivel a pletykák szerint össze is kavartak egy kicsit, de valószínűbb, hogy nem.

2002

2002-ben ismét lefogyott és kissé szakadtan nézett ki.

2003

A súlyproblémák maradtak, Robbie Willams újra hízni kezdett, és aztán megjelent ezzel a hajjal.

2004

2004-re eljutott odáig, hogy már Greatest hits albumot adott ki, de még mindig nem jött rá arra, hogy ha túl hosszú kabátot vesz fel, nem néz ki magasabbnak. Sőt.

2005

Ebben az évben nem csinált semmi különöset, csak turnézott és sorra nyerte a díjakat.

2006

A Take That bejelentette visszatérését, de Robbie Williams nélkül, aki még ekkor is csak egy átlagosan suttyó angol focistának nézett ki.

2007

Pletykák szerint összejött Lindsay Lohannel, és már megint drogozni kezdett, miközben igazából Ayda Field amerikai színésznővel járt már együtt, akit később feleségül is vett.

2008

Egy kicsit megint eltűnt a nyilvánosság elől, mivel újra elhízott és rákattant az ufókutatásra.

2009

Még mindig nagyon lepukkantnak nézett ki, de ismét új albumba kezdett és új turnéra indult, illetve megkérte Ayda Field kezét.

2010

Feleségül vette Ayda Fieldet, és készített egy erősen homoerotikus szemezéssel dúsított videóklipet Gary Barlow-val.

2011

Robbie Williams beadta a derekát, és visszatért egy kicsit a Take Thatbe, de közben már megint egy új szólóalbumon dolgozott.

2012

Ez itt a 38 éves Robbie Williams, aki 2012-re újra meghízott és kicsit meg is öregedett. Ebben az évben egyébként megszületett Ayda Fielddel közös lánya.

2013

Több évnyi találgatás után Robbie Williams végre elismerte biszexualitását, legalábbis erre utal az, hogy új albumának címe a Swing Both Ways lett, ami a szlengben annyit jelent, hogy valaki két kapura játszik. Még ugyanebben az évben villantotta meg a fenti, MC Hawer frizurát, illetve azt, hogy még mindig rettenetesen meg van puffadva.

2014

Robbe Williamsnek negyvenéves korára mindene nagyon széles lett, és ha önnek mázlija van, ezt élőben is megnézheti majd áprilisban, az énekes ugyanis Budapesten kezdi meg legújabb turnéját.