Valószínűleg tízből nyolc nő a mai napig azt válaszolná a "Ki a legszexibb férfi?" kérdésre, hogy Brad Pitt, pedig a színész az elmúlt tíz évben igencsak megcsúnyult. De nincs egyedül, ott van még Jude Law és a mostanában egészségtelenül vékonyra fogyott Matthew McConaughey is.

Brad Pitt

A People magazin 2000-ben Brad Pittet választotta a létező legszexibb férfinek, és bár akkoriban tényleg volt pár jó pillanata, mi úgy vettük észre, azóta egyre csak csúnyább. Nemrég rá is csodálkoztunk, hogy George Clooney-val ellentétben a szappangyűlölő Pitt minél idősebb, annál rondább. Arca és állkapcsa egyre szélesebb, utóbbitól pedig sajnos nem férfias lett, hanem egy ronda kalácsképű valami.

Jude Law

Jude Law 2004-ben kapta meg ugyanazt az elismerést a People magazintól, mint Pitt. A People-nek pedig igaza volt, mert Jude Law tényleg sármos és szexi volt akkoriban, és Sienna Miller volt a csaja. 2013-ra viszont valami megváltozott, mert az eddig jóképű színész alakja mackós lett, letolta a haját, és ettől nemhogy megnőtt volna a homloka, hanem érthetetlen módon összement. Vagyis Jude Law tíz év alatt elérte, hogy a nők többsége ne akarjon róla álmodozni.

Robbie Williams

Robbie Williams valamiért szexinek számított 2000 környékén, valószínűleg azért, mert akkor mutatta meg magát egy tigrises bugyikában a Rock DJ című videóklipjében. És bár valahol megértjük, hogy akkoriban viszonylag sokan olvadtak el az énekes láttán, azért reménykedünk benne, hogy mára ez megváltozott, mert Robbie Williams-szel is ugyanaz történt, mint Brad Pittel. Valahogy szélesebb lett a feje és az állkapcsa, és Pitthez hasonlóan ő sem néz ki ettől férfiasabbnak, inkább egy nagy krumplihoz hasonlít így, ha épp nem úgy néz ki, mint MC Hawer.

Matthew McConaughey

McConaughey 2005-ben kapta meg a legszexibb férfi címet a People magazintól, és kissé nyálas, göndör fürtjei ellenére, tényleg sármos volt akkoriban. Az elmúlt években viszont úgy néz ki, mintha beteg lenne, mivel a színész konkrétan éhezteti magát szerepei miatt. Tényleg nagyon örülnénk, ha végre olyan szerepet kapna, amihez vissza kéne szednie pár kilót, meg az elvesztett izmait, és nem csak azért, mert aggódunk egészsége miatt, hanem mert akkor nem kéne többet látni a szörnyen vékony testét, amit néha vállalhatatlanul ízléstelen ruhákba burkol be.

Russell Crowe

Tudjuk, hogy mindenkinek más jön be, és ez a világ nem az a hely, ahol az emberek mindenben egyet értenek. De azt soha nem fogjuk megérteni, hogy Russell Crowe-t miért tartotta bárki is szexinek még a Gladiátor idején, mert szerintünk már akkor is egy öreg barnamedvéhez hasonlított. Pedig tény, hogy sokan tényleg vonzónak találták a színészt, még a Szex és New York-ban is van egy rész, mikor a négy főszereplőből a legtöbb bevallja, hogy Russell Crowe-ra gondolnak szex közben. Viszont szinte biztosak vagyunk benne, hogy ma már nagyon kevés nő mondaná a legszexibbnek Crowe-t, ha nem tudja miért, nézze csak meg a fenti kép jobboldalát.

Tetszett? Még többet akar?

Kövessen minket a Facebookon is!