Idén ötvenedik alkalommal adta ki fürdőruhás számát a Sports Illustrated magazin, és ebből az alkalomból rögtön három modellt is címlapra tettek. Mindenki örülhet, mert most egyszerre lehet látni Nina Agdal, Lily Aldridge és Chrissy Teigen seggét.

Valakinek nem a karácsony vagy a Valentin-nap a legszebb ünnep az évben, hanem az a nap, amikor megjelenik a Sports Illustrated szokásos fürdőruhás kiadványa. Ebben mindig baromi híres modellek mutatják meg testüket és az aktuális trendeknek megfelelő fürdőruhákat, méghozzá nagyon egzotikus helyszíneken. De most nem csak annak kell örülni, hogy megjelent a fürdőruhás kiadvány 2014-es száma, hanem annak is, hogy ez az ötvenedik ilyen, és ebből az alkalomból most nem egy, hanem rögtön három modell pucsít a címlapon: Nina Agdal, Lily Aldridge és Chrissy Teigen.

A három modell közül ketten már szerepeltek a Sports Illustrated címlapján, de a bugyimodell Lily Aldridge-nek ez az első alkalom, és természetesen nagyon boldog volt, hogy most itt mutathatja meg az egész világnak, hogy milyen ügyesen tud pucsítani egyszál bugyiban. Aldridge először férjének, a Kings of Leon frontemberének, Caleb Followillnek újságolta el a jóhírt. "A férjem nagyon büszke rám és nagyon izgatott. Nem hiszem, hogy létezik olyan férfi, akit nem tüzelne fel a hír, hogy a felesége a Sports Illustrated címlapján szerepelhet" – mondta a 28 éves modell a People magazinnak.

Ön is ennyire izgatott lett?

A diétagyűlölő Chrissy Teigen is először férjének, az énekes John Legendnek büszkélkedett el könnyek között azzal, hogy ország-világ előtt fog bugyiban vigyorogni. "Elsírtam magam, és egy furcsa reszketés, remegés jött rám, mert egyszerűen nem hittem el" – mondta Teigen, aki azt szeretné majd pólóra nyomtatni a címlapot, mert annyira büszke rá. De nem csak a magazinban szereplő modellek voltak elképesztően izgatottak emiatt, hanem Brooklyn Decker, egy korábbi Sports Illustrated címlaplány is, aki a következőt írta ki twitterére: "Összepisiltem a nadrágom, mikor meghallottam a hírt. Szó szerint. Összepisiltem magam."