Bruce Jennert, a Kardashian lányok mostohaapját vagy nagyon megviselte, hogy szakított feleségével, vagy épp az ellenkezője, az viszont biztos, hogy az egykori olimpikon ezért, vagy azért, de egyre furábban néz ki. Bruce Jenner erősen elkezdett nénisedni, haja napról napra hosszabb és egyre világosabb, arca pedig torzabb, mint valaha. Mi a franc történik Bruce Jennerrel?

Bruce Jenner és a Kardashian lányok édesanyja, Kris Jenner tavaly októberben döntöttek úgy, hogy 22 évnyi házasság után különválnak. Már a szakítás után nem sokkal elindultak a pletykák, hogy Bruce Jenner azért hagyta ott a Kardashian családot és feleségét, hogy nő lehessen belőle. A Star magazin például az egyik tavaly októberi számát a következő szöveggel adta el: "BRUCE NŐ AKAR LENNI! *Kris azzal fenyegeti, hogy feltárja a legsötétebb titkát *Több ruhája van malibui otthonában, mint Kimnek *Kegyetlen Kris: "Soha nem kellett volna elválnom Robert Kardashiantól!"

Mi történt Bruce Jennerrel?

Az eset után Bruce Jennert már nem csak a bulvárlapok alázták, de családja is kiközösítette, a férfi a legújabb hírek szerint pedig kiszedette az ádámcsutkáját. Igen, jól olvasta, a 64 éves Bruce Jenner konkrétan elindult a nővé válás utján, még akkor is, ha ezt nyíltan még nem mondta ki. A műtét mellett haját is meghosszabbította, és be is festette, ami miatt az egykori aranyérmes olimpikon egyre jobban hasonlít egy félbolond öregasszonyra. A Kardashian lányok anyja azonban továbbra is védi Bruce Jennert, és a pletykákra, miszerint a férfi nővé akarja operáltatni magát, a következőt reagálta: "A bulvárlapokban megjelenő dolgok 99%-a csak kitaláció." A fenti galériában megnézheti, hogy Bruce Jenner hogy nézett ki régen, és hogy néz ki most, aztán pedig döntse el, hogy tényleg nővé akar-e válni, vagy csak egy nagyon durva kapuzárási pánikon megy keresztül.