Végre rájöttek a celebférfiak, hogy nem érdemes borotválkozni, mert minél több szőrt hagynak az arcukon, annál férfiasabban néznek ki. Persze akadnak kivételek, Brad Pitt például nemrég döntött úgy, hogy megmutatja, szakálla alatt milyen hörcsögarcot növesztett az elmúlt években. Ha önnek is hiányzik a szőrös Pitt, és ön szerint is jobban néznek ki az alábbi férfiak szakállasan, nyomjon mindegyik kép alatt az igen gombra!

Christian Bale

Christian Bale már évekkel ezelőtt rájött, hogy szakállal ő is sokkal jobban néz ki, és valószínűleg nem is borotválkozott meg 2011 októbere óta. A bal oldali kép is ekkor készült A sötét lovag: Felemelkedés forgatásán. Ön szerint is jobban néz ki a színész szőrösen?

IgenNem

Liam Hemsworth

A 23 éves Liam Hemsworth-ről is nehéz volt olyan képet találni, amin viszonylag kevés szőr borítja az arcát, és ez nem véletlen, mert valószínűleg Miley Cyrus exe is rájött, hogy szakállal az arcán sokkal férfiasabb, és nem néz ki kisiskolásnak. Ön szerint is jobb szakállasan?

IgenNem

Jude Law

Bár Jude Law mostanában rettenetesen néz ki, annak ellenére is, hogy amúgy új filmjében van némi szőr az arcán, de azért volt idő, mikor a színésznek kellemes kis szőr borította az arcát. Ha ön is visszasírja ezt az időszakot, mert ön szerint is szebb és férfiasabb volt Law szakállasan, nyomjon az igenre!

IgenNem

Brad Pitt

Sajnos Brad Pitt 50 éves korára hörcsögarcú lett, de azért volt idő, mikor a színész nem nézett ki ennyire rettenetesen. Például akkor, amikor volt némi jótékonyan takaró szőr az arcán. Önnek is hiányzik Pitt szakálla?

IgenNem

Tom Hardy

Najó, talán Tom Hardy az egyetlen, aki nem csak szakállal, de anélkül is tökéletesen néz ki, és nem csak azért, mert egyébként a hangja is csodálatos. Ezért most teljesen mindegy, hogy igennel, vagy nemmel szavaz, egyik esetben sem fogunk megsértődni.

IgenNem

Idris Elba

Idris Elba természetesen mindenhogy csodálatos, de leginkább akkor, mikor mindenhol szőr borítja az arcát. Ha ön is egyetért velünk abban, hogy az ügyeletes jóképű fekete színész jobb szőrösen, nyomjon az igenre!

IgenNem

James Franco

James Francot már régóta szeretjük, és nem csak azért, mert Seth Rogennel együtt megalkotott egy tökéletes paródiavideót, vagy mert baromi cuki a nagymamájával, hanem mert nagyon jól néz ki szakállasan. Najó, anélkül is, de ha ön is jobban szereti, ha szőr borítja a színész arcát, nyomjon egy igent!

IgenNem

Harry herceg

A sármos vörösek közé tartozó Harry herceg sajnos mostanában elkezdett egy kicsit csúnyulni, de úgy néz ki, ezt ő is észrevette, ezért gyorsan növesztett egy kis szakállat. Ön szerint is jól tette?

IgenNem

Justin Timberlake

Justin Timberlake esetében egy kicsit csaltunk, ugyanis az énekesről régóta nem készült olyan kép, amin simára lenne borotválva az arca, ezért most azt kell eldöntenie, hogy a borostás fotón, vagy a szakállason néz-e ki jobban. Szerintünk egyértelmű, hogy a szakállason. És ön szerint?

IgenNem

Leonardo DiCaprio

Teljesen borotvált arcú fotót DiCaprióról sem találtunk, de azért a fenti osztott képen jól látszik, hogy a színész tényleg sokkal jobban néz ki, ha több a szőr az arcán. Ha egyetért, nyomjon az igenre!

IgenNem