Exjátékosok mondták el a Velvetnek, hogy kit küldenének vissza a VV villájába vasárnap: VV Anett szerint Viki gonosz és rosszindulatú, VV Kinga számára viszont Dávid az ellenszenves. VV Györgyinek nincs kedvence, szerinte a lány fog győzni a párbajon, bár ő a fiú kavarásait inkább nézné tovább.

Megvolt a VV6 második kihívása, ennek megfelelően pedig vasárnap kiderül, Dávid vagy Viki kerül vissza párbajgyőztesként a villába. A Velvet most az elmúlt szériák szőke nőivel esélylatolgatott, Béres Anettet, Kutai Kingát és Tóth Györgyit kérdeztük a kialakult helyzetről, illetve arról, ők ki mellett teszik le a voksukat.

VV Anett

VV Anett szerint most egy kicsit kétesélyes a dolog, nem tudná megtippelni sem, hogy ki megy vissza a villába. "Én mindenképpen Dávidnak szurkolok, bár azért ő még nem forrta ki magát, mint egyéniség a játékban" – magyarázta Béres Anett. "Talán egy kicsit kétszínű, de inkább nézem őt, mint Vikit. Viki egy okos lány, és ez az egy fegyvere van, de az ész nem párosult jó lélekkel sajnos. De inkább mégsem mondanám okosnak azt, aki ilyen tiszteletlen embertársaival szemben, és nem tudja hol van az a határ, ahol a provokáció átmegy primitív megalázásba. Gonosz, rosszindulatú lány. Valószínűleg tartom, hogy erős kisebbségi komplexusban szenved a külseje miatt. Ha ezt az energiát, amit gonoszsággá alakít, edzéssel helyettesítené, szerintem mindenki jobban járna. És akár még szép is lehetne, ha a rosszindulat nem ülne ki az arcára. Viki tudja, hogy két dolog van, amivel fenn tudja tartani a nézők figyelmét: a férfi-női kapcsolat, vagy a vita. Sajnos nincs az a férfi, a villában (kint sem), aki nőként tudna tekinteni rá, így marad számára a konfliktus, így akar nyerni. Hát nagyon remélem, hogy nem fog. Szóval hajrá Dávid!"

VV Kinga

VV Anettal szemben VV Kingának nagyon ellenszenves Dávid viselkedése, és az egész srác úgy, ahogy van. "Vikinek drukkolok. Amit a fiúk az elmúlt napokban szegény lánnyal tesznek, az felfoghatatlan. Próbálom mindig beleképzelni magam a játékosok helyébe. Viki okos, taktikus, értelmes lány, mindig generált valamit, amivel összefoglalóba kerülhetett, ennél több bűne nincsen. Tudja, hogy egy játék amit játszani kell. De észérvek helyett becsmérelni, a súlyával bántani nagyon visszatetsző számomra."

VV Györgyi

"Igazság szerint, nem nagyon ismerem a benti életet, de pont a kihívást láttam" – magyarázta a Velvetnek a VV1 exjátékosa, VV Györgyi. Dávid marha jól beszélt, Viki meg olyan őszinte, hogy baromi idegesítő lehet ott bent.

Ön kinek drukkol?

Viszont, itt kint éppen arra vagyunk kíváncsiak, úgyhogy gondolom, sokan szavaznák vissza. A magyar ember imádja a hangos veszekedéseket, még akkor is, ha azt mondogatják, hogy nem. (Azért voltam én is olyan sokáig bent anno) Szóval, szerintem Viki megy vissza, (de én senkire nem szavazok) mondjuk én a srác kavarását inkább nézném tovább."