Összegyűjtöttük azokat a valóságshow-szereplőket, akiknek rövid úton távozniuk kellett egy-egy műsorból. Emlékeznek még a Big Brother kizárt játékosára, Szilvire? Őt bujtogatásért és a külvilággal való kommunikációért menesztették. VV Zsuzsi narancsokkal dobálta meg Olivért, Összeesküvők Szilo a barátnőjét pofozta fel.

BB Szilvi

A Big Brother második szériájának játékosát a szabályok megszegése miatt zárták ki 2003-ban. Szekeres Szilvia kivágásának indoklása az volt, hogy a lány lázította a többi játékost Gézu ellen, vagyis burkoltan célzott a kiszavazására, ami a BB-ben tilos volt. A Tv2 szerint ráadásul BB Szilvi előre megbeszélt jelrendszerrel kommunikált a külvilág felé, így küldött üzeneteket kint lévő barátjának. A játékos nem egészen egy hetet töltött a házban, ahonnan mindenféle ünneplés nélkül kellett távoznia a hátsó ajtón keresztül. 

VV Zsuzsi 

A Való világ történelmében legelőször VV Zsuzsit zárták ki, aki a műsor egyik legfontosabb szabályát szegte meg: nem szabad más testi épségét veszélyeztetni. A Bombanő kategóriában bejutott szereplő Olivérrel került összetűzésbe, és annyira felhergelte magát, hogy végül az asztalon lévő narancsokkal kezdte el dobálni társát. A balhé estéjén Zsuzsit a nyugiszobába költöztették, másnap viszont mennie kellett. Mindössze 12 napot töltött a villában. 

Éden Szandra

A 2011-es Éden Hotelben Szandrát addig hergelte két játékostársa, Dani és Kristóf, míg az arcon nem csapta a futballedzőt (Kristófot). Ekkor a szerkesztők arra kérték a kilenc játékost, hogy szavazzák meg, Szandra folytassa-e a játékot vagy menjen haza. A lány mellett egyedül a párja, Attila állt ki, mindenki más arra voksolt, hogy Szandra azonnal menjen haza a fizikai agresszió miatt

Éden Péter

A következő évben szintén a Viasat3-on futó Éden Hotelben Pétert bírták távozásra a műsor szerkesztői, a 19 éves játékos ugyanis beszólt az egyik társának, hogy pénzért szop farkakat Szlovákiában. Az eset után a csatorna szóvivőn keresztül közölte, hogy elhatárolódik azon kijelentésektől,  amelyek egy nemzeti, etnikai, nyelvi vagy bármely más kisebbség tagjait sérthetik. 

Összeesküvők Szilo

Az Összeesküvőkben Tilla 2011-ben élő adásban jelentette be, hogy Szilot és anyját kizárják a játékból. A férfi a választottját pofozta meg egy vitatkozás alkalmával, amit a műsor producere, Hajdú Péter azonnali kirekesztéssel reagált le.  

VV Simon

A Való világ hatodik szériájának játékosa, Simon Vikivel került összetűzésbe, a vita pedig addig fajult, hogy a futóbolond nekiesett a lánynak és letépte róla a pólóját. A műsor szerkesztői ezek után rendkívüli szavazást tartották, és a nézőkre bízták Simon sorsát. A voksok alapján végül Simonnak mennie kellett, ő 18 napig dekkolt a falak közt.