Jogos döntés volt?

Rendkívüli szavazást tartottak a VV6-ban, ugyanis a műsorban feltették a nagy kérdést: hazazavarják-e Simont a műsorból? A válasz igen volt, a nézők 57%-a gondolta úgy, hogy jobb lesz a műsor Simon nélkül A sztori onnan indult, hogy Simon baromira összeveszett Vikivel, ami először csak annyiból állt, hogy civakodtak a villába költöztetett kacsán, amit Simon molesztált kicsit, azaz alkoholt tett a kacsa vivóvizébe, és cigiztetni akarta. A civakodás aztán átment egymás egyetemi teljesítményének becsmérlésébe, majd olyan vad kurvaanyázásba torkollt, ami még a pár nappal korábbi Iza-Laci catfightot is nagyon lazán felülmúlta. Viki először a lehető leggátlástalanabbul provokálta a csodabogárként bekerült srácot: „Menjetek Charlotte-tal a picsába. Vedd feleségül, legyetek együtt öngyilkosok” – javasolta kedvesen a lány, később pedig megemlítette, hogy a legnagyobb kurvát dugja a villában. Később Krisztián is elküldte Simont pont oda, ahova Viki, ő azt tette szóvá, hogy “Simon piát tett a kacsa kajájába”, majd majdnem verekedtek is egy jót. A nehezen követhető vitára végül az tette fel a koronát, hogy Simon kicsit üldözte Vikit, és letépte a pólóját is, miután kicsit megszorongatta. A lakók szerint is túlment ez minden határon, Simon ezt azzal indokolta, hogy nem bírja elviselni, hogy 18 napja kurvázzák le minden nap a barátnőjét. Pedig már nem is az ugyebár. Simon rezignált arccal vette tudomásul, hogy innentől nem érdekli a nézőket.

Közben Aurelio annyira boldog lett, hogy Zsófi végre belement egy smárolásba, hogy gyorsan úgy is gondolta, hogy érdemes lenne takaró alá vinni a dolgot. Onnan még jobb lett a dolog, mert miután Zsófi elment szomorúan sminket lemosni, Aurelio Teóra mászott rá egy kicsit, aki szintén meglepően sokat hagyott a dolgokból. A helyzet királya már megint Józsi volt, aki egy ágyból nézte az akciózást. “Mehet is, háromdében nézem” – javasolta a fiataloknak. Ezzel még nem lett vége, Aurelio ugyanis bement Zsófihoz tusolni, és megint smárolni kezdtek!!! A szájhős most nagy dilemmában van, de már látja a megoldást: “Lehet, hogy magamhoz kell nyúlnom, hogy tisztán lássak” – éreztette a helyzet súlyát.

Ezt volt még

  • Krisztián brigádja már nagyon utálja Lacit, ami különösen Józsitól meglepő, hiszen rövid ideig az ő brigádjába tartozott. Leginkább azért nézik le a vasárnap párbajozó férfit, mert öreg, ami itt annyit jelent, hogy 41 éves. Józsi megígéri, hogy segít gyúrni.
  • Laci brigádja sokkal kulturáltabb, még külön kiemelik, hogy nem akarnak szart dobálni. Ő kevesebb segítséget is kap, Cuki Zsófinak konkrétan semmi nem jut eszébe, de hát láttunk már ilyet.
  • Kaptak egy kacsát és egy bárányt a villába. Krisztián szerint a kacsa valójában liba, mert fehér. A kacsa lett Krisztián csapatáé, a bárány Laciéknál landolt, mert “egy bárány mindig hatásosabb, mint egy kacsa.”

Van erről véleménye? Mondja el!

Kövessen minket a Facebookon is!