Az énekesnő évek óta vadul festeti és pótoltatja haját, így az egyre elgyötörtebb, és láthatóan ritkul. Galériával mutatjuk meg, miért kényszerül az énekesnő parókahordásra. Celeb-kolléganői vágattak, lehet, hogy ő is erre a sorsra jut majd.

Ahhoz képest, hogy a híres nők mennyire igyekeznek egészségesen étkezni, diétázni és sportolni, egyre-másra kénytelenek fodrászhoz járni, mert tönkretették a hajukat. Hasonló várhat Katy Perryre is, aki rengetegszer megy póthajjal és parókával a nyilvános szerepléseire. Az amerikai pletykasajtó hónapok óta foglalkozik kopaszodásával – most megnézzük, mi az igazság az énekesnőt övező kopaszodási pánikból.

Az énekesnő Ryan Seacrest műsorában, tavaly júniusban mondta el, hogy tizenöt éves kora óta festi feketére a haját, mert ez a szín jobban tetszik neki, mint természetes, sötétszőke árnyalata. Perry idén lesz harminc, szóval lassan tizenöt éve festet, a tarka színezés miatt pedig sokszor leszívatta a színt, hogy a hidrogénszőkére festessen hupililát. Galériánkban összegyűjtöttünk néhány képet, amelyeken megnézheti magának a kialakult helyzetet.

Beyoncé volt az első a hajkárosult celebnők körében: koncert közben kapta be a haját egy ventillátor, kénytelen volt vágatni. Utóbb megbánhatta, mert telerakta toldásokkal, és a mai napig így parádézik. Jennifer Lawrence is vágatott, az ő haját az Amerikai botrány forgatásán túlzásba vitt fodrászolás tette tönkre. Az egyetlen – vágató – kivétel Pamela Anderson, aki csak simán megunta az évtizedek óta változatlan, platinaszőke hajkupacát.