Kállay-Saunders András harmadik nekifutásra nyerte meg A Dalt, úgyhogy ő képvisel minket a koppenhágai Eurovízión. Az énekes szerint az, hogy a rendőrségi ügye ellenére is rá szavaztak a nézők, azt jelenti, hogy tudják, milyen ember valójában.

„Már a döntő napján beszéltem emberekkel, hogy ha most nem sikerül megnyernem A Dalt, akkor már megvan a jövő évire a dalom. Azért örülök neki, hogy jövőre már nem kell indulni” – mondta a Velvetnek Kállay-Saunders, aki egyszerűen annak tudja be a Dal 2014-en összehozott győzelmét, hogy a Running a legjobb versenydala eddig. „Ilyen még nem volt, egész Európából írtak már, hogy mennyire szeretik a dalt.”

Az énekesnek nincsenek konkrét elvárásai, de azért meg akarja nyerni májusban a koppenhágai Eurovíziót. „Igazából nem tudom, min múlik a győzelem, mert többször is volt már, hogy az én kedvenc dalaim valahol a mezőny végén végeztek. Az biztos, hogy megpróbálom a legjobban elénekelni a dalt” – mondta a férfi, akinek a közönségtől eltérő ízlését az is alátámasztja, hogy szerinte a magyar döntőbe be sem jutott Knoll Gabi dala volt a legjobb.

Kállay-Saunders láthatóan a helyén kezeli az Eurovíziót, ezért olyan nagy reményei a nemzetközi színtérről sincsenek. „Ha valaki véletlenül ott van, és meghallja a dalomat, akkor van persze esélyem külföldre.” Azt azért biztosnak tartja, hogy a Runninggal pont úgy ki fognak lógni a sorból, mint ByeAlex tavaly. „A nagy része biztos megint diszkó és europop lesz, én egy olyan andrásos dallal indultam.”

Az énekes már csak azért is fontosnak tartja, hogy a közönség szavazataival nyerte meg A Dalt, mert a folyamatban lévő rendőrségi ellenére kedvelik. „Nem féltem tőle, hogy kevesebb szavazatot kapok emiatt. Ez bebizonyította még jobban, hogy mennyire szeretnek az emberek. Ők tudják, hogy én milyen vagyok, és ez a szavazáson is látszott” – zárta le az ügyet az énekes.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!