Valeria Lukjanova a hírek szerint már hetek óta éhezteti magát, ha így folytatja, bele is halhat. Esze már tényleg annyi van, mint egy Barbie-babának.

Az ukrán humánbarbi most az új diétájával került címlapokra, amely két fő összetevőből áll: fény és levegő – írta a Jezebel. Valeria Lukjanova, aki modell és énekesnő is egyben, a fényevőket követi, azt a szektát, aminek tagjai azt mondják, hogy aki soha nem eszik és iszik, azok létezhetnek kozmikus mikroélelem nélkül. A mostanában a megszokottnál is valószerűtlenebbül kinéző Lukjanova valószínűleg valami hasonlót akar elérni, mint Blondie Bennett, a nő, aki úgy akar szintén Barbie-baba lenni, hogy butává is válik.  

A modell állítólag már hetek óta éhezteti magát. "Az elmúlt hetekben nem is voltam éhes egyáltalán, remélem, hogy a végére az utolsó szakaszban vagyok, ahol már csak levegőn és fényen élek egyedül..." – nyilatkozta a sajtónak. Bennett hipnoterápiájával szemben azért ez egy kicsit veszélyesen hangzik, mert éheztetni magad, hogy úgy nézz ki, mint Barbie-baba, bár címoldalhoz, de halálhoz is vezethet.

Korábban Lagzi Lajcsit is egy megszállott fényevő kerítette hatalmába, amibe a mulatósguru majdnem bele is halt, de ő legalább már rájött, hogy hülye volt. Nemrégiben pedig Michelle Pfeiffer vallotta be, hogy sokáig étel és víz nélkül élt, vagyis ő is fényevő volt.