A hét híre volt, hogy Scarlett Johansson terhes, méghozzá vőlegényétől, Romain Dauriactól. De ki ez a fickó? És miért pont ő az a szerencsés, aki minden egyes este ágyba bújhat Scarlett Johanssonnal? Ismerje meg Johansson vőlegényét, a világ egyik legszerencsésebb pasiját.

A 29 éves Scarlett Johanssonról nemrég derült ki, hogy terhes, méghozzá francia pasijától, Romain Dauriactól, akivel fél évvel ezelőtt, 2013 szeptemberében jegyezték el egymást. Ha fogalma sincs, hogy ki ez a francia pasi, most megpróbáljuk bemutatni önnek, ezért az abcnews.com segítségével összeszedtük, hogy Johansson miért szerethetett bele Dauriacba.

Mert kreatív

Az 1982-es születésű Romain Dauriac újságíróként, majd szerkesztőként dolgozott egy francia művészeti magazinnál, a Clarknál, nemrég pedig menedzser lett egy kreatív ügynökségnél. Dauriac kreativitása pedig minden bizonnyal imponál a színésznőnek, aki korábban azt nyilatkozta, hogy szereti azokat az embereket, akik szeretik a művészetet, a zenét és a filmeket, és kreatívan, színesen látják a világot.

Mindketten szeretik a tetoválásokat

Úgy tudni, hogy Johansson és Dauriac egy tetoválóművésznek, Fuzi Uvtpk-nak köszönhetően ismerte meg egymást. Ő az a tetováló, aki elkészítette Johansson patkós, "Lucky You" feliratú tetoválását. Az összeismertetés pedig valamikor 2012 őszén történhetett, ugyanis a pár először abban az évben, november 18-án jelent meg együtt, nyilvánosan. Johansson nem sokkal előtt szakított Nate Naylorral, korábban pedig kavart Sean Pennel is, sőt Ryan Reynoldshoz hozzá is ment.

Még Twittert sem használ

Ahhoz képest, hogy Romain Dauriac újságíró, és kreatív ügynökségnél dolgozik, nem igazán érdeklik a közösségi oldalak. Már négy éve nem írt egy posztot sem Twitterén, és valószínűleg ez is nagyon bejön Johanssonnak. A színésznő korábban egy interjúban ugyanis kifejtette, hogy a közösségi média megőrjíti őt, és nem érti miért kéne mindenkinek mindent megosztania.

Mert nagyon sokrétű a zenei ízlése, és megmondja a véleményét

Igaz, hogy négy éve nem írt semmit a Twitterére, de a régi posztokból kiderül, hogy hallgat punkzenét, és kilencvenes évekbeli rapet is. Nem mellékesen pedig a véleményét megmondja. Egy 2009-es posztjában például azt írja: "David LaChapelle a leggusztustalanabb fotós." Ezek szerint ez jön be Scarlett Johanssonnak.