A két énekesnő vagy nagyon incselkedik egymással, vagy rühellik egymást egy ausztráliai koncert óta. Cyrus szerint Perry nagyon akarna vele csókolózni, Perry viszont fél tőle, hol járt korábban Cyrus nyelve.

Tényleg elképzelésünk sincs róla, milyen a viszony épp Katy Perry és Miley Cyrus között, de mióta Cyrus le akarta smárolni a színpadon kolléganőjét, olyan érdekes kis üzengetés alakult ki köztük, hogy abból lehetetlen eldönteni, épp incselkednek egymással, vagy tényleg ellentétek feszülnek közöttük. Az egész ügy abból indult ki, hogy Katy Perry meglepetésszerűen felment Cyrus ausztráliai koncertjén a színpadra, ahol az elején egy sima puszival akarta köszönteni a nőt, aki viszont inkább egy nyelves csókot váltott volna. Erre Perry elfordította a fejét, később pedig azt is elmondta, miért: „Az isten se tudja, hol volt már az a nyelv. Nem tudjuk, de az a nyelv már nagyon becstelen" – hangzott a kicsit bántó magyarázat az I Kissed a Girl előadójától.

Cyrus ezt nem hagyta annyiban, és gyorsan Twitteren reagált az életmódjára tett utalásra: „Anyukám, ha azon aggódsz, hogy hol járt az a nyelv, akkor örülj, hogy az exed (fúúúúúj) már csak az exed (fúúúj), mert mind tudjuk, hogy _az _ hol volt” – vágott vissza Miley Cyrus. A 21 éves nő ezzel arra utalt, hogy Katy Perry nemrég szakított azzal a John Mayerrel, akinek egész elképesztő listája van már a megdugott híres nőkből: Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Jennifer Love-Hewitt, és Taylor Swift is megvolt neki többek közt. De persze az is lehet, hogy Perry exférjére, Russell Brandre utalt, aki szintén felszedte már fél Hollywoodot.

Cyrus itt nem állt meg, és egy gyönyörűséges képet is feltöltött Twitterre, amin természetesen ők ketten csókolóznak. „Ne csinálj úgy, mintha nem szeretnéd” – tett félreérthetetlen ajánlatot. Úgy tűnik, ezt már nem vette fel különösebben Perry, hiszen semmi sem reagált a komoly művészi értékeket felvonultató alkotásra, de türelmesen várjuk, mi lesz a következő lépés. Miley Cyrus egy rendezvényen megcsöcsörészi Katy Perryt? Összeverekednek? Netán csókolóznak? A denveri musztángok bajnokcsapata? A határ a csillagos ég!