A színésznő Oscar-díjátadón viselt ruhája annyira szűk volt, hogy még vécére sem tudott elmenni benne, ezért kénytelen volt befőttesüvegbe pisilni. De Kristen Bell mostanában nem csak azért örül, mert remélhetőleg nem hugyozta össze magát a legnagyobb filmes díjátadón, hanem azért is, mert egykori sorozatából, a Veronica Marsból végre elkészült a film, amit pár napja be is mutattak.

A Daily Mail azt írja, hogy bár Kristen Bell csodálatosan nézett ki az idei Oscar-díjátadón, az már közel sem volt annyira csodálatos, amit előtte egy befőttes üveggel a lába között művelt. A 33 éves színésznő egy talkshowban, a tévében mondta el, hogy az Oscaron viselt Roberto Cavalli ruhája annyira szűk volt, hogy kénytelen volt egy befőttesüvegbe pisilni, vécére ugyanis nem tudott benne elmenni. A Daily Mail véleményével szemben a miénk viszont az, hogy ez volt az egyik legcsodálatosabb dolog, amit valaha is hallottunk színésznővel és díjátadóval kapcsolatban. Mert hát nehéz lenne még egy ennyire bátor színésznőt mondani, aki nem fél attól, hogy egy rossz mozdulattal akár össze is pisilhet egy Cavalli ruhát.

Kristen Bell élete első Oscar-díjátadóját viszont nem csak a befőttesüveg tette emlékezetessé, hanem Brad Pitt is, mivel a színésznő neki köszönheti, hogy nem esett össze az éhségtől. Bell ugyanis elfelejtette, hogy a díjátadó egy több órán keresztül tartó valami lesz, ezért nem evett előtte, de a DeGeneres által rendelt és Pitt által felszolgált pizza megmentette az életét.

Bell pedig nem csak azért örülhet mostanában, mert nem hugyozott össze egy méregdrága ruhát, és mert nem ájult el a világ legnagyobb filmes díjátadóján, hanem azért is, mert a napokban végre bemutatták új filmjét. Azt a Veronica Mars mozifilmet, ami gyakorlatilag folytatása annak a sorozatnak, amiben Kristen Bell játszotta a főszerepet, és amit a harmadik évad után sajnos elkaszáltak. A mozifilmre egyébként a sorozat rajongóinak segítségével gyűjtötték össze a pénzt, és bár egy viszonylag független filmről van szó, az eredeti sorozatban szereplő színészek mellé sikerült olyan neveket is megszerezni, mitn Jamie Lee Curtis, vagy James Franco.