Courtney Stodden még mindig csak 19 éves, de már többször bebizonyította, hogy nála jobban senki nem tudja bemutatni a klasszikus olcsó ribanc külsőt. A celebnő instagramját böngészve viszont észrevettük, hogy Stodden eddig olcsó külseje még olcsóbb lett, ugyanis le sem lehet róla vakarni kedvenc fekete nadrágját és fekete melltartóját.

Ha még mindig nem tudná, hogy mégis kicsoda Courtney Stodden: 19 éves, három évvel ezelőtt hozzáment a most 54 éves Doug Hutchisonhoz, szerepelt a brit Celebrity Big Brother valóságshowbsn, és előfordult az is, hogy annyira berúgott, hogy már nem nagyon tudta kontrollálni az E-kosarassá műttetett melleit.

Azt eddig is tudtuk, hogy Courtney Stodden a legjobb tanácsadó abban az esetben, ha az ember minden vágya, hogy ő legyen a legtökéletesebb olcsó ribanc, de Courtney Stodden még ezt is képes volt kimaxolni, és az olcsónál is olcsóbb lett.

Két hete ebben a szettben készült aludni:

Aztán egy hete ebben fotózta le magát. Érdekes, pont olyan, mint az előző:

Pár napja pedig ismét az ismerős szettben mutatta meg ugrásra kész melleit:

Stodden kedvenc ruhája ezek szerint a fekete cicanadrág és a melleit visszafogó fekete melltartó, persze az is lehet, hogy szegénynek elfogyott a pénze. Ha segíteni szeretne a celebnőnek, vegye fel vele a kapcsolatot a Twitteren.