Az ideig Glamour-gálát egyedül a mindent feldobni képes Palvin Barbara megjelenése mentette meg, a fékezett habzású buliról még Lakatos Márk is elmenekült az első adandó alkalommal. Mi azért kinyomoztuk, mi a celebek véleménye a herevasalásról.

Március 20-án végre ismét eljött a nagy nap, amin megtudhatta az ország, kit tartanak a Glamour olvasói a legjobb modellnek, divattervezőnek, férfinak és úgy általában mindennek, amiről az újság szól. Egy ilyen gálán természetesen kötelező megjelennie egy csomó híres embernek, hogy ezúttal a Club Play halmozottan ízléstelen hátterében mutathassák meg, hol tart épp a jellemfejlődésük. Szerencsére meg is történt, komoly dekoltázst hozott ajándékba Muri Enikő és Dukai Regina, az SP-ségből teljesen kinőtt Éder Krisztián hozta a partykirály figurát, Sarka Kata pedig egy rajongójának adta a 18. születésnapjára, hogy eljöhet vele bulizni.

A legmegdöbbentőbb igazából az volt, hogy egy alapvetően a modellkarrierről álmodozó Palvin Barbara-hasonmásokról, az ajándékcsomagért érkező divatbloggerekről és a magamutogató celebekről szóló gálának az MTVA volt az egyik főtámogatója, ráadásul nem is akármilyen indokkal: mint megtudtuk Rákóczi Feri konferálásából, a rendezvény és az MTVA is próbál igazi értékeket közvetíteni. Ennek fényében persze nem meglepő, hogy az év énekesnője például az MTVA-s Dalban zsűriskedő Rúzsa Magi lett, de véletlenül sem kiáltanánk részrehajlást, hiszen az egész egy közönségszavazás volt.

A győztesek

Az év hősnője: Schnierer Katalin

Az év divattervezője: Szegeti Kata

Az év énekesnője: Rúzsa Magdi

Az év modellje: Kondás Kata

Az év színésznője: Osvárt Andrea

A legsármosabb férfi: Baronits Gábor

A Glamour-gálából minden jókedv, móka és kacagás ellenére is csak az jött le, ami már jó ideje nyomon követhető a magyar celebiparban: egyre fogynak el azok az emberek, akiknek a megjelenése érdekessé tehet egy ilyen rendezvényt. Ameddig persze a szökőévenként egyszer előforduló, ráadásul épp szingli Palvin Barbara elérhetővé válik kicsit a magyaroknak is, addig van mire építeni, de ezúttal már szinte tényleg csak az inspirálódni vágyó Sugarbird-közeli lányok és pár tehetségkutatós érkezett meg, Lakatos Márk pedig például annyira komolynak gondolta a díjátadót, hogy a gála után egyből le is lépett. Nem véletlen, hogy mi is inkább egy sokkal fontosabb témát, a Berki Krisztián herevasalását dolgoztuk fel az fél 12-kor már teljesen takarékra vett buli helyett.