A telefonos párkereső appok közül a legismertebb a 2012 óta létező Tinder, ami leginkább szexpartnerkeresőként híresült el, és aminek már Magyarországon is baromi sok felhasználója van. Na ennek az appnak lesz most egy külön VIP szekciója, ahol a celebek is nyugodtan ismerkedhetnek majd. Gyorsan töltse le az appot, még a végén összejöhet Brad Pittel!

Az alapvetően szexpartnerkeresőként elhíresült telefonos applikáció, a Tinder most VIP klubot alakítana ki azon felhasználóinak, akik nem sima, halandó, hétköznapi emberek, hanem nagyon híres valakik, vagyis celebek – írja a Daily Beast.

Szóval ha a celebek úgy érezték eddig, hogy nehéz számukra a párkeresés, főleg akkor, ha csak egy könnyű kalandra vágynak, mostantól egyszerű dolguk lesz, a Tindernek ugyanis lesz egy VIP szekciója. Sean Rad, a Tinder vezérigazgatója elmondta, hogy egy bizonyos ellenőrzési program teszi majd lehetővé a celebek számára, hogy másképp lépjenek be az applikációba. Az viszont nem derült ki, hogy a teljesen halandó, hétköznapi emberektől és az A-listás celebektől hogy különböztetik meg majd a Zs-kategóriás celebeket, például egy Miss Oklahomát.

Persze a legvalószínűbb, hogy a Tinder új ötlete csupán egy jó kis reklámfogás, és csak még több embert akarnak rávenni arra, hogy letöltsék az appot, azzal a szöveggel, hogy így bizony még arra is esélyük lehet, hogy egy igazi hírességgel jöjjenek össze, akár egy éjszakára is.

Egyébként ha a Tinderen mostantól tényleg lesznek igazi celebek, attól az egytől nem kell félniük, hogy elmebeteg rajongók fogják zaklatni őket. Ugyanis az app úgy működik, hogy csak azok az emberek írhatnak nekünk, akinek ezt megengedjük, és szimpatikusnak találjuk őt. Na meg persze azok, akik a párszáz kilométeres körzetünkben tartózkodnak, így Magyarországon elég kevés esélyünk lesz arra, hogy randizzunk mondjuk Brad Pittel.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!