Két modell is felismerte azt a Leslie Lessint, aki az állításuk szerint nagyon támogatja Terry Richardsont. Szakmailag, és abban is, hogy meg tudja dugni a lefotózott nőket.

Mostanában ugyebár a fél világ azon csámcsog, hogy vajon a világ egyik leghíresebb fotósa, Terry Richardson szexre kényszeríti-e a modelljeit, vagy nem. Richardson természetesen tagad, de egyre valószínűbb, hogy valami történt, mivel az egyik elszenvedő még azt a nőt is felismerte képről, aki segített a fotósnak a munkája élvezetesebbé tételében. Arról a Leslie Lessinről van szó, aki sokáig dolgozott Richardson segítőjeként a meztelen fotózásokkor – írja a Gawker.

Két modell, Charlotte Waters és Jamie Peck is egyértelműen felismerte a stylistként dolgozó Leslie Lessint, és elmondták, hogy ő volt az asszisztense a meztelen munkáknál, és ő készítette azt a képet, amin Richardson Waters arcára élvezett. Waters azt is hozzátette, hogy amikor adtak neki utána egy törölközőt, úgy tűnt, mintha már milliószor csinálták volna, utána pedig Lessin megkérte, hogy erről ne nagyon beszéljen. „Folyamatosan azt mondta, hogy nagyon erős voltam, és nagyon menő vagyok, és nagyon jó, hogy tudom kezelni ezt a dolgot” – mondta Waters. “Kifejezetten arra mentek, hogy azt higgyem, ez egy jó dolog volt, és semmi baj nem történt.”

Lessin több mint egy évtizede dolgozik együtt a fotóssal, ráadásul a nagyon jó kapcsolatokkal rendelkező stylist bevallottam imádja Richardsont. „Annyira szeretem Terry Richardsont! A világ egyik legmenőbb embere. Kreatív, és egy igazi géniusz! Soha nem fogy ki az új ötletekből, egy újkori mester. Áldásnak érzem, hogy azok között lehetek, akik dolgozhatnak vele” – mondta korábban a School of Style blognak.

Más nem rajong ennyire Richardsonért, a másik modell, Jamie Peck szerint a férfi el akarta kérni a tamponját, hogy teát csináljon vele. „Én soha nem érinteném meg ennek a fura fotósnak a péniszét. Egyedül azzal tudom magyarázni azt, hogy más megteszi, hogy olyan rohadt kedves és vidám, ráadásul a segítői is be vannak zsongva körülöttük, és nem akarják megölni a bulit” – mondta az egykori modell, aki szintén tudni véli, hogy alázza meg Richardson a neki pózolókat.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!