A magazinfotókat alaposan megdolgozzák, mielőtt bepakolják őket az újságba, így aztán változó mennyiségű retussal akárkiből lehet tökéletes nő. Összeszedtük öt celebnő bikinis képeit és címlapfotóit, nézze meg, mekkora a különbség! Előre szólunk: elég nagy.

Cameron Diaz

A legfrissebb, Antigua szigetén készült lesifotók alapján a színésznő 41 évesen is jól tartja magát, de azért még mindig akadnak eltérések a natúr kép, valamint a Self magazin 2014 februári számának címlapfotója között. Hiába, sokat számít a világítás, a retusról nem is beszélve.

Kate Moss

Az angol modell is betöltötte már negyvenet, bár az alábbi fotók kicsit korábban, 2012 nyarán jelentek meg róla. Moss egyébként nem néz ki kifejezetten rosszul a két éve, augusztusban készült bikinis fotón, bár az tény, hogy fürdőruhából választhatott volna előnyösebbet is. Na de felismerné a 2012 júniusi Vogue címlap alapján a mellbimbó-mutogató celebnőt? Ugyehogy nem?

Kate Walsh

Mint az a 2012 decemberében készült bikinis fotóból kiderül, a Grace klinika és a Doktor Addison doktornőjeként ismert 46 éves amerikai színésznőnek nem túl keskeny a csípője és mellben sem erős igazán, bezzeg a Cosmopolitan 2012 augusztusi címlapján! Vagy a ruha, vagy a technikai rásegítés teszi, de a magazinfotón a csípője is keskenyebbnek látszik, úgy összhatásában meg egészen Katalin hercegnés.

Kelly Brook

A 34 éves angol modellről 2013 júniusában készüt a bikinis fotó, rá egy hónappal pedig megjelent a Nuts magazin, az alábbi címlappal. Bárhogy is, a gömbölyű formáiról és látványos dekoltázsáról ismert Kelly Brooknak sem áll jól a strand, és határozottan jobban jár, ha oldalról fotózzák, nem pedig szemből.

Lara Bingle

A 26 éves ausztrál toplesz- és bikinimodell Lara Bingle-t valószínűleg csak kevesek ismerik a maga érdemei okán, ellenben az Avatar Jake Sullyját alakító Sam Worthington oldalán már sokan láthatták, a modell ugyanis 2013 óta Worthingtonnal jár. Most azonban Bingle személye a lényeges: a 2013 augusztusában készült bikinis fotón ugyanis sokkal kevésbé vonzó, mint a 2013 januári Miss Vogue címlapfotóján. Mondjuk, ilyen vizes hajjal és ilyen előnytelen pozícióban ez nem túl meglepő.