horoszkóp

A strandon a celebnők sem tökéletesek

2014.03.29. 15:22
A magazinfotókat alaposan megdolgozzák, mielőtt bepakolják őket az újságba, így aztán változó mennyiségű retussal akárkiből lehet tökéletes nő. Összeszedtük öt celebnő bikinis képeit és címlapfotóit, nézze meg, mekkora a különbség! Előre szólunk: elég nagy.

Cameron Diaz

A legfrissebb, Antigua szigetén készült lesifotók alapján a színésznő 41 évesen is jól tartja magát, de azért még mindig akadnak eltérések a natúr kép, valamint a Self magazin 2014 februári számának címlapfotója között. Hiába, sokat számít a világítás, a retusról nem is beszélve.

camerondiaz 2 uj

Kate Moss

Az angol modell is betöltötte már negyvenet, bár az alábbi fotók kicsit korábban, 2012 nyarán jelentek meg róla. Moss egyébként nem néz ki kifejezetten rosszul a két éve, augusztusban készült bikinis fotón, bár az tény, hogy fürdőruhából választhatott volna előnyösebbet is. Na de felismerné a 2012 júniusi Vogue címlap alapján a mellbimbó-mutogató celebnőt? Ugyehogy nem?

katemoss 2 uj

Kate Walsh

Mint az a 2012 decemberében készült bikinis fotóból kiderül, a Grace klinika és a Doktor Addison doktornőjeként ismert 46 éves amerikai színésznőnek nem túl keskeny a csípője és mellben sem erős igazán, bezzeg a Cosmopolitan 2012 augusztusi címlapján! Vagy a ruha, vagy a technikai rásegítés teszi, de a magazinfotón a csípője is keskenyebbnek látszik, úgy összhatásában meg egészen Katalin hercegnés.

katewalsh

Kelly Brook

A 34 éves angol modellről 2013 júniusában készüt a bikinis fotó, rá egy hónappal pedig megjelent a Nuts magazin, az alábbi címlappal. Bárhogy is, a gömbölyű formáiról és látványos dekoltázsáról ismert Kelly Brooknak sem áll jól a strand, és határozottan jobban jár, ha oldalról fotózzák, nem pedig szemből.

kellybrook 2 uj

Lara Bingle

A 26 éves ausztrál toplesz- és bikinimodell Lara Bingle-t valószínűleg csak kevesek ismerik a maga érdemei okán, ellenben az Avatar Jake Sullyját alakító Sam Worthington oldalán már sokan láthatták, a modell ugyanis 2013 óta Worthingtonnal jár. Most azonban Bingle személye a lényeges: a 2013 augusztusában készült bikinis fotón ugyanis sokkal kevésbé vonzó, mint a 2013 januári Miss Vogue címlapfotóján. Mondjuk, ilyen vizes hajjal és ilyen előnytelen pozícióban ez nem túl meglepő.

larabingle 2 uj
15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Spiró György Kőbéka

3499 Ft
2975 Ft