Mindössze 23 éves a Harry Potter-filmek Hermione Grangereként ismertté vált színésznő, Emma Watson, a Noé c. film New York-i premierjén azonban sokkal szexibb volna a nála 20 évvel idősebb Jennifer Connelly.

Emma Watson helyes, tiniarcú és általában rutinosan meseszép, de a Potter-filmek révén népszerűvé vált színésznő a Noé c. Darren Aronofsky-film New York-i premierjén valahogy nem tudta hozni a szokott formáját. A film Iláját játszó Watson hosszú ujjú, földet söprő fekete ruhát viselt a bemutatón, amitől jóval idősebbnek tűnt a koránál, a helyzeten pedig csak tovább súlyosbított a fekete körömlakk és a feltűzött haj. Szépnek, persze, szép volt.

Melyikük volt a dögösebb?

Miközben a 23 éves Watson egészen vénasszonyosan festett az eseményen, addig a film másik szereplője, a Námehet megformáló 43 éves Jennifer Connelly jóval dögösebb volt a térd fölött végződő ruhájában, olyannyira, hogy a kettejük közötti 20 év korkülönbség már-már el is mosódott. És hogy kicsoda is Jennifer Connelly? A 43 éves amerikai színésznő olyan filmekben játszott, mint a Véres gyémánt vagy a Rekviem egy álomért, de valahogy mégsem kapott elég figyelmet. Pedig még Oscar-díjat is szerzett. Na de ön szerint melyikük nézett ki jobban?