Vannak olyan színésznők, aki csinosak, szépek, szexik és tehetségesek is, mégsem akkora sztárok, mint mondjuk Angelina Jolie, vagy Jennifer Aniston, esetleg mindenki új kedvence, Jennifer Lawrence. Az alábbiakban öt olyan színésznőt láthat, akik szerintünk elég szépek és jók ahhoz, hogy sokkal nagyobb figyelmet kapjanak, mint eddig.

Selma Blair

Selma Blair szép, Selma Blair okos, Selma Blair jóságos, mert menhelyről fogadja be kutyáit, mégsem olyan népszerű, mint mondjuk Jolie. De miért? Ön nem nézegetné szívesen a színésznőt, aki játszott a Pokolfajzatban, és még a Kegyetlen játékok buta kislányaként is csodálatos volt?

Jennifer Connelly

Igen, tudjuk, hogyJennifer Connelly-nek van Oscar-díja, és minőségibb filmekben játszott, mint mondjuk Blair, na de van olyan népszerű, mint Jolie? Naugye! Pedig Brad Pitt nőjénél szerintünk nem csak szebb, de tehetségesebb is Connelly, akit láthatott a Rekviem egy álomért című filmben, vagy a Véres Gyémántban.

 

Elizabeth Banks

November végén kerül mozikba Az éhezők viadala második része, ami mondjuk leginkább az Oscar-díjas Jennifer Lawrence nevével adható el, de hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy játszik benne mégegy színésznő, aki nem is olyan rossz. Elizabeth Banks jól néz ki, tehetséges, és még vicces is, nem véletlen, hogy játszott már egy csomó értékelhető vígjátékban, és a Modern Family-ben is.

Kaley Cuoco

Persze, hogy Kaley Cuoco nagyon népszerű lett a The Big Bang Theory című sorozattal, na de még mindig nem annyira népszerű, hogy Jolie-hoz hasonlíthassuk. Pedig őt aztán tényleg rengetegen szeretik, mellé még szexi is, és nemrég el is jegyezték.

Cobie Smulders

Az Így jártam anyátokkal szereplője annyira másodvonalas színésznő, hogy a legtöbben névről nem, csak arcról ismerik fel őt, pedig a most 31 éves Smulders baromi jól néz ki, és a sorozatban sem volt rossz. Most pedig úgy néz ki, népszerűbb is lehet, ugyanis öt új filmje is lesz a jövőben, az egyikben pedig Vince Vaughn mellett játszik majd.

A Velvet Facebook oldalán kommentelhet is!

Kövessen minket a Facebookon is!