A Velvet történetében először élőben, a helyszínről követhettük végig a Nickelodeon Kids' Choice díjkiosztóját, ami tulajdonképpen egy óriási, celebekkel feldobott buli, gyerekeknek. Rengeteg dolgot megtudtunk ott, ezeket galéria formájában mondjuk el.

Március 29-én, Los Angelesben osztották ki a Nickelodeon Kids' Choice díjait, amelyeket gyerekek szavazatai alapján osztanak ki, és eközben zöld színű trutyival locsolnak mindenkit, aki a helyszínen van.

A nyertesek teljes listáját cikkünk legvégén találja, elöljáróban annyit mondunk, hogy Robert Downey Jr. is a színpadra lépett a késő délután-koraeste folyamán, és egy percben tartott motivációs, illetve életvezetési előadást minden jelenlévőnek. „Az élet jó néhányszor seggbe rúgott engem is, és kellett egy kis idő, amíg rájöttem, de a lényeg, hogy ha az élet seggbe rúg, akkor szedd össze magad, és rúgj vissza.”

De ezen felül is nagyon sok mindent tudtunk meg, egyrészt úgy általánosságban a világ dolgairól, másrészt a celeblét fontos velejáróiról. Mindezt alábbi galériánkban mutatjuk meg, szóval kattintson!

Észleltünk két meglepő munkakört is: az egyik a celebjuhász, vagyis az a személy, aki a gála bevonulószőnyegén terelgeti az ismertembereket, hogy tudják, merre kell menni, kiknek kell válaszolni, és hol kell megállni fotózkodni. Ebből lesznek az olyan képek, mint az alábbi, amely a See Dad Run című sorozat szereplőit, Bailey Michelle Brownt és Jackson Brundage-et mutatják be.

A második meglepő munkakör a sürgősségi takarítóé, akikre azért van szükség, mert a műsor alapvetően úgy épül fel, hogy történik valami - kilőnek egy csomó trutyit gyanútlan emberekre - szünet - és kezdődik elölről. Azért, hogy a színpadra vonuló hírességek ne törjék ki a nyakukat néhány komolyabb pacsálás miatt, minden ilyen eset után több tucat ember szalad fel a színpadra, és eszelős tempóban kezdi el sikálni a padlót.

A nyertesek listája

(A díjátadót a Nickelodeon Magyarországon április 2-án, 18:30-tól adja.)

Kedvenc mozifilm: Az éhezők viadala 2 - Futótűz

Kedvenc színész: Adam Sandler

Kedvenc színésznő: Jennifer Lawrence

Legkeményebb férfi karakter: Robert Downey Jr (Tony Stark szerepében).

Legkeményebb női karakter: Jennifer Lawrence (Katniss Everdeen szerepében)

Kedvenc együttes: One Direction

Kedvenc énekes: Justin Timberlake

Kedvenc énekesnő: Selena Gomez

Kedvenc dal: „Story of My Life”

Kedvenc könyv: Egy ropi naplója

Kedvenc animációs film: Jégvarázs

Kedvenc sorozat: Sam & Cat.

Kedvenc reality: Wipeout

Kedvenc mesesorozat: SpongyaBob Kockanadrág

Kedvenc tévés színész: Ross Lynch

Kedvenc tévés színésznő: Ariana Grande (MEGMONDTUK)

Kedvenc szinkronszínész: Miranda Cosgrove

Kedvenc videojáték: Just Dance 2014

Kedvenc app: Despicable Me: Minion Rush

Kedvenc komika/komikus: Kevin Hart

Kedvenc animációs sidekick: Csillag Patrick

Leglelkesebb sportoló: Dwight Howard