Ariana Grande (relatíve) sokkal idősebb, mint gondolná, és sokkal komolyabban kell venni, mint elsőre tűnik. Pontokba szedtük, mit érdemes tudni róla - külsőleg és belsőleg is. A héten újabb díjat kaphat.

1. A neve és a névjegye

Az énekesnőt Ariana Grande-Butera néven anyakönyvezték, olasz családja Floridában telepedett le, Grande ott nőtt fel. Öt éve játszik tévésorozatokban, eközben első lemeze tavaly jelent meg (sikeres lett, dalai írásában is közreműködött) a másodikon most dolgozik, szóval bírja a munkát. Hangterjedelme négy oktáv, emiatt mini-Mariah Carey-nek szokták becézni. Aminek iszonyúan örül, mert, idézzük: „komolyan őt tartom a legcsodásabb lénynek ezen a bolygón”. Előadói stílusa is olyan, amiről mindazoknak élénk emlékei lehetnek, akik már maguknál voltak a kilencvenes évek elején. (És ne felejtsék el, az egyik klipjében Arnold Schwarzenegger egyik fia szerepelt!)

2. Idősebb, mint amennyinek tűnik

Bár ránézésre nem több tizennégynél, elmúlt húsz éves. Komolyan, júniusban lesz 21. Érdekes , összehasonlítani, milyen volt, amikor még lakossági vörösre kellett festenie a haját a tévésorozata miatt, és milyen most: az a hajszín rengeteget öregített rajta, most viszont látszik, milyen babaarcú.

3. Nem ijesztgetik, neki ez a riadt nyusziarc a trademark-nézése

Nem lehet nem észrevenni, hogy mint a mindig sírós arccal fotózott Freida Pintónak, Grandénak is van egy állandó, megszeppent arckifejezése. A Buzzfeed szerint mindig úgy néz, mint aki próbál udvariasan elmosolyodni egy pocsék viccen. A jelenséget alighanem a szemöldökformája okozza.

4. Egészen kicsike

Ariana Grande testmagasságáról nem találtunk tökéletesen megbízható adatot, különböző források 153-157 centi közé teszik. Kombóképpel érzékeltetjük, hogyan törpül el a 178 centis Iggy Azalea, illetve a 173 centis Katy Perry mellett.

5. Nem kurvás

Először azért figyeltünk fel a fotóira, mert azt gondoltuk, „jaj, de jó, hogy itt egy kislány, aki a korának megfelelően öltözködik”. Azóta rájöttünk, hogy legfeljebb Amerikában számíthat kislánynak, de akkor is csinos, nőies, inkább lányos és elegáns ruhákat hord, mint (életkortól függetlenül) kurvásabb kolléganői.

6. Azért vannak dögös fellépőruhái

Csak ezt a tornadresszmániáját nem értjük, de mindegy, ezek szerint kell ilyen is.

7. Okkal van barbihaja

Több celebekkel és divattal foglalkozó, online magazin írt már arról, hogy mindenhol unalmas, lófarokba kötött hajjal jelenik meg. Egy idő után nem bírta, és reagált – a lényeg, hogy a szerepe miatt festetnie kellett, amitől a haja tönkrement, le kellett vágni, és most nő vissza, addig is póthajat hord. Viszont szerinte fontosabb dolgok is vannak a világon, úgyhogy lépjen tovább mindenki. 

8. A nagyszüleivel vörösszőnyegezik

Az Oscar-díjátadóra Leonardo DiCaprio és Jared Leto is az édesanyjukat vitték el. Ariana Grande pedig a nagyszüleivel ment gálára. Nyilván nem tesz így mindig, de ez elég menő. 

9. Ja, ez az instagramja

Bár már nyilván rájöttek. Nézzenek rá néha, ilyen képeket is feltesz, a sok szépen pillogós mellett.

10. Díjra jelölték

Idén a People's Choice Awardson már megkapta a legjobb új előadó díját, a március 29-ei Kids' Choice-on pedig a kedvenc tévés színésznő díjára esélyes (a Sam&Cat című sorozata miatt), és legfeljebb egy démonmassza akadályozhatja meg abban, hogy megkapja.