James Franco az instagramon beszélgetést kezdeményezett egy lánnyal, akiről hamar kdierült, hogy még nincs 18 éves, de a 35 éves színészt ez látszólag nem érdekelte. A beszélgetésről készített screenshotok kikerültek a netre, és mi nem akartuk elhinni, hogy az egész igaz. Utánajártunk egy kicsit, és egyre gyanúsabb lett, hogy ez csak egy nagyon nagyon csúnya reklám, amivel James Franco új filmjét promózzák.

A Buzzfeeden találtuk a hírt, ami arról szól, hogy James Franco instagramon csajozott, és egy 18 éven aluli lányt próbált meg felszedni. A 35 éves színész és az ismeretlen kislány közti beszélgetésről készített screenshotokat az imgur.com-ra töltötték fel április 2-án éjjel, vagyis már április elsejei tréfának sem lehetett volna nevezni.

James Franco beszélgetést kezdeményezett a lánnyal, akitől már a legelején megkérdezte, hogy hány éves. A lány elárulta, hogy már majdnem 18, a 35 éves színész ezután pedig egy rakás kérdést tett fel: hogy hol lakik a lány, kivel van most New Yorkban, melyik szállodában lakik. Később átváltottak sms-re, Franco megkérdezte a lánytól, hogy találkoznak-e, van-e barátja, melyik hotelben lakik és hogy kivegyen-e ott egy szobát. Ekkor már a lány is gyanakodott, és megírta Francónak, hogy április elseje előző nap volt. James Franco ezután küldött magáról egy fotót, hogy bebizonyítsa, tényleg vele beszélget, majd tovább erőszakoskodott és megkérdezte, hogy másnap, vagy csütörtökön találkoznak-e. A lány  kapcsolt, és csak annyit reagált, hogy majd jelentkezik, ha elmúlt 18 éves. Később mégis írt a színésznek, hogy abban az esetben mégis hajlandó találkozni vele, ha Franco felírja a lány nevét egy papírra, és azzal együtt készít egy szelfit. Franco megtette.

Hogy James Franco és a lány találkoztak-e egyáltalán, vagy hogy ez az egész tényleg megtörtént-e, nem derült ki, de az biztos, hogy miután ezek a fotók elkezdtek terjedni a neten, Franco posztolt egy képet instagramjára a következő felirattal: "Miért vagy rámozdulva a fiatalkorúakra?" és a következőt írta a fotó alá: "Nem vagyok. Remélem a szülők távoltartják tőlem a tiniket. Köszi" A képet később törölte, de a Buzzfeednek még sikerült screenshotot készítenie róla.

Ön szerint ez tényleg promó?

Mivel nem akartuk elhinni, hogy a 35 éves James Franco képes lennei felszedni egy 17 éves kislányt instagramon, és az egész baromi gyanús volt, megnéztük, mit csinál mostanában Franco. Hát az instagramján promózza új filmjét, a Palo Altót, amiben egy egyedülálló apukát alakít, aki felszedi a még mindig gimibe járó bébiszitterét, akit Emma Roberts játszik majd. Vagyis remélhetőleg James Fanco nem pedofil, és igazából nem mozdul a tinikre, hanem ezzel az igencsak erős és már-már undorítónak mondható módon promózza új filmjét.