Már csak két nap, és Magyarországon is elindul a sorozat negyedik évada, úgyhogy megnéztük, hogyan festenek a szereplőnők smink nélkül, illetve alig sminkben. Valójában elég átlagosak.

Ki néz ki a legjobban natúran?

Vasárnap kezdődik az Egyesült Államokban (Magyarországon hétfőn) a Trónok harca negyedik évada, ami persze már a sztorija miatt is érdekes, de legalább ennyire fontosak a benne szereplő jónők is. Márpedig belőlük is akad, egészen szép számmal. A sorozat női az epizódokban és/vagy a nyilvános eseményeken általában erős sminket kapnak, úgyhogy megnéztük, milyen, amikor egyáltalán nincs vagy csak nagyon kevés, természetes hatású festéket viselnek a bőrükön.

És hogy miként festenek szinte teljesen sminkeletlenül? Hát, pont ugyanolyan átlagosnak tűnnek, mint bármelyik szomszédlány. Persze, natúrban is szép a Daenerys Targaryent alakító Emilia Clarke, és a Melisandre-t megformáló 37 éves Carice van Houten tekintete sem könnyen felejthető, mégis, közel sem olyan lenyűgözőek, mint a filmben. Nézze meg galériánkban a hét szereplőnőt, és döntse el, melyikük néz ki a legjobban natúran!

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!