Olvasóink az általunk felkínált lehetőségek közül Iszak Esztert szeretnék látni a képernyőn, mint Liptai Claudia fiatalabb verziója. A VIVA TV-s örömködik, legfőképp azért, mert a csatorna nagyasszonya a példaképe, és be is vállalna egy komolyabb feladatot, ha adott lenne a lehetőség. De szerinte Liptai még úgyis évtizedekig lesz a szakmában, nincs szükség pótlásra.

A Velvet olvasóinak szavazatai alapján Iszak Eszter az, akit a nézők leginkább látnának Liptai Claudia utódjaként a TV2 nagyasszonyaként. A VIVA tévés megkeresésünkre elmondta, nagyon örült, amikor meghallotta, hogy az olvasók őt választották, különösen azért, mert régóta Liptai a példaképe a műsorvezetők közül.

„Rendkívül gyorsan vág az esze, jó a humora, a komoly műsorokban is ugyanolyan jól helyt áll, mint a könnyedebb műfajokban. Ráadásul remekül improvizál: ha váratlan szituáció adódik, arra is képes azonnal, frappánsan reagálni. Bízom benne, hogy kellő gyakorlattal és idővel én is lehetek majd ilyen jó. Szerintem azonban Claudia évtizedekig lesz még a szakmában, tehát nincs szükség utód-keresésre" – udvariaskodott Iszak.

Empatikus és jól alkalmazkodik 

Iszak Eszter is bővelkedik dicséretekben, rajongóitól folyamatos visszajelzéseket kap: „Általában azt emelik ki, hogy szeretik az empatikusságomat, és jól alkalmazkodom az adott műsor tematikájához, tudok komoly és bolondozós is lenni. A Megállóban többször előfordult már, hogy komoly hangvételű témával foglalkoztunk, nemrég például egy tini-gyilkosságot feldolgozó színdarab előadásán forgattunk. Ilyenkor természetesen más arcomat láthatják, mint például egy vicces Game-show-ban. Az átváltoztató műsorban, a Randikommandóban az empátiámra volt nagy szükség: a legtöbbször önbizalomhiánnyal küzdő jelentkezők többségével a műsor végére egészen elmélyült a kapcsolatom – a sikersztorikat látva számtalan megható pillanatnak lehettem részese."

A műsorvezető természetesen nem mondana nemet egy komolyabb felkérésnek a TV2-től, de kihangsúlyozta, hogy mindezt csak a VIVA TV-s munkái mellett. "Az élő műsor mindig kihívás, ezért szeretem a Cometet - idén is nagyon várom -, a tehetségkutatókat és Nagy Duett típusú műsorokat pedig szívesen kipróbálnám. Az álom-műsor számomra (mint szerintem a legtöbb műsorvezetőnek) egy turisztikai műsor lenne, ahol bemutathatnám a különböző országok látványosságai mellett a jellemző zenei hangzásvilágot is. Például Brazíliában a történelmi és földrajzi nevezetességek mellett a Bossa nova világába is szívesen adnék betekintést (főleg, hogy Bebel Gilberto régóta nagy kedvencem)" – ábrándozott Iszak.

A műsorvezető magánéletéről nem sokat árul el a sajtónak, azt mindenesetre megtudtuk tőle, hogy az eljegyzéssel egy komolyabb szintre lépett a kapcsolatuk Dobrády Ákossal, aminek nagyon örül. „Nem titok, hogy Ákossal képzelem el a jövőm, de nem sietünk sehová" – válaszolt diplomatikusan arra a kérdésünkre, mikorra tervezik a közös gyereket.