A Blikk információi szerint Liptai Claudia helyett fiatalabb műsorvezetőre bízná a TV2 az ősszel induló új műsora, a Rising Star vezetését. Egyelőre azonban nincsen befutó, a jelenlegi készlet pedig Liptaihoz hasonló középkorú műsorvezetőket (avagy, ha jobban tetszik: MILF-eket) sorakoztat fel, mint például Demcsák Zsuzsa vagy Gombos Edina. Hogy segítsünk kicsit, összeszedtük jelöltjeinket, pontjaival értékelje, mennyire tartja őket jó ötletnek!
A szavazásnak vége

Iszak Eszter

Az 1987-ben született Iszak Eszter 2010 óta műsorvezető, akkor kapott állást a VIVA TV-nél. Ő volt a VIVA Comet díjátadó háziasszonya, a VIVA Chart show arca, szóval kellő rutinnal rendelkezik. Iszak 2011-ben a TV2-n futó Nagy Duett című műsorban SP párja volt, vagyis a csatornával jó viszonyt ápolnak, így logikus lépés lenne őt választani. 

6,03

Lola

A szintén 25 éves Korsós Judit akkor kerülhetne képbe, ha a TV2 úgy gondolja, olyat választanak, akinek még nem túl sok köze volt a csatornához, sőt, még a televíziózáshoz sem nagyon. A szemeink előtt nővé érő Lolában az a jó, hogy mindig más és más stílusban próbálja ki magát, vállalkozó szelleme így biztosíték lehet ahhoz, hogy külseje akár minden egyes adás alkalmával megújuljon. 

4,41

Orosz Barbara

Ha a csatorna a fiatal Liptai Claudiához hasonló vörös műsorvezetőt dobna be, akkor Orosz Barbara lenne az ideális. Annál is inkább, mert a műsorvezető egy ideje a Cool Nightból a TV2-be igazolt. Oroszt ráadásul megállás nélkül Liptai Claudiához hasonlítják, ami állítólag nem feszélyezi, mint mondta, Liptai olyan típusú nő, akiből csak nagyon kevés van. "Mindent elért ebben a szakmában, amit csak az ember kívánhat. Ízig-vérig profinak tartom. Természetesen jóval tapasztaltabb, mint én. Még csak az utam elején tartok, minden egyes műsor új kihívás, amelyekből sokat tanulhatok, és remélem, tanulok is" - nyilatkozta korábban a Tűsarok műsorvezetője.

4,65

Szekeres Nóra

A TV2 Babavilágának háromgyerekes műsorvezetőjét méltatlanul keveset foglalkoztatja a csatorna, pedig a Megasztárt is kifogásolhatatlanul vezette annak idején. A csatornának most az a kifogása sem lehet, hogy Szekeres Nóra legkisebb gyereke nemrég született, hiszen a műsorvezető olyan profi, hogy a Babavilág forgatását is megoldotta. Simán megoldaná a tehetségkutató műsor mellett is a dolgait. 

5,89

Tatár Csilla

Tatár Csillát sem hagyhatjuk ki a felsorolásból, a 30 évével ő is egy fiatalos színfolt lenne élő showműsorban - amiben egyébként nincsen tapasztalata, de valahol el kell kezdeni ezt is. A Mokka műsorvezetője közkedvelt a nézők körében, főleg, amikor rekordmély dekoltázzsal képes nyitni a hetet

5,66