A frissen vált Miranda Kerr a héten árulta el, hogy nagyon vonzónak tartja a nőket is, Cara Delevingne imád vadulni Michelle Rodriguezzel, Amber Heardnek több éves leszbikus kapcsolata is volt, Miley Cyrus a diszkós vonalat tolja, Angelina Jolie pedig már évek óta nem rejtegeti vonzalmát.

Miranda Kerr

A modell Miranda Kerr még októberben jelentette be, hogy nagy békében, de elválik Orlando Bloomtól, most pedig azt hintette el, hogy egyáltalán nem zárja ki a nőket sem a potenciális partnerek közül. „A férfiak és a nők is tetszenek. Imádom a női testet, és bejönnek a nőies formák. Felfedezni akarok, soha ne mondd, hogy soha” – mondta Kerr, aki azt nem árulta fel, hogy most épp milyen nemmel randizgat.

Cara Delevingne

A 21 éves modellről már jó ideje pletykálták, hogy mindkét nemhez vonzódik, de azzal kevesen számoltak, hogy pont a nála 14 évvel idősebb színésznővel, Michelle Rodriguezzel jön össze. A párocska jelenleg nagyon szereti egymást, a pár napja például topless strandoltak és smároltak Miamiban. Egészen úgy tűnik, mintha akár sokáig is tarhatna a február közepén felvállalt kapcsolat.

Amber Heard

Arról még nem tudni, mikor lesz esküvője Johnny Depp-pel, de a 27 éves színésznőről sokáig úgy tűnt, hogy végleg egy nő mellett köt majd ki. Heardnek eddig egyetlen komoly kapcsolata volt, az pedig Tasya van Ree-vel, a leszbikus románc 2008 és 2011 között tartott. Annyira nem csinál ügyet biszexualitásából: „Volt már jó kapcsolatom férfival, most pedig egy nővel van. A közös nevező az, hogy szeretek valakit” – mondta korábban a nő, aki többször is hangsúlyozta, hogy bénának tartja az ilyen korlátokat.

Miley Cyrus

Bár hivatalosan még nem vállalta fel, azért tényleg nagyon úgy tűnik, hogy a tavalyi évben végleg megőrülő Miley Cyrus a nőkhöz is vonzódik. Erre nem csak az utal, hogy állandóan smárolni szeretne Katy Perryvel, hanem egy Perez Hiltonnak nyilatkozó névtelen informátor is: „Mindenhol vannak csajok a házban, és néha lefekszik velük. Mostanában inkább a nők mint a férfiak érdeklik. Mióta szakított Liammal, teljesen maga alatt van, és leszámolt a férfiakkal. Nem lennék meglepve, ha megjelenne egy nő és azt mondaná: lefeküdtem Cyrussal” – érkezett a nagy hír, amit az is erősített, hogy Cyrus nem sokkal korábban épp Cara Delevingne-nyel nyalogatták egymás nyelvét.

Angelina Joli

Bár Angelina Jolie mostanában mág inkább a világbékét viseli a szívén, pár évvel korábban még leginkább azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy beavatta előző férjével folytaott dugási szokásaiba a világot. Egy ideje már mindenki sejtette, de hivatalosan csak 2005-ben árulta el a leszbikusoknak szóló Diva magazinban, hogy a nőkre is gerjed. „A férfiakat és a nőket egyformán szeretem, mert mindkét nemben az embert látom, a szeretet pedig ugyanúgy szeretet, bárki felé irányuljon is. Ezért úgy gondolom nem hülyeség, hogy egy nőt ugyanúgy tudok szeretni, mint egy férfit" – mondta a színésznő, aki épp abban az évben kezdett bele azóta is problémamentesnek tűnő viszonyába Brad Pittel.