Bármilyen meglepő, nem csak mellek voltak ott az idei MTV Movie Awardson Los Angelesben. Azt nem mondanánk, hogy felejthetetlen lett a gála, azért pár dolgot érdemes még kiemelni.

1. Eminem és Rihanna ölelkeztek, miután előadták a Monster című közös dalukat. Ahol Eminem feltűnik, ott szinte mindig van kilátás valami igazán intimnek ható pillanatra, úgyhogy most is kellett valamit virítania. Annak a szintnek azért a közelébe sem jutott a rapper, mint amikor a homofób vádakra reflektálva Elton Johnnal adott elő közösen egy dalt, de hát sajnos ez az Eminem már nem a régi Eminem.

2. Sajnos közel sem történt akkora elszólás, mint amit például John Travolta hozott össze egy egyszerű névvel, de azért Cameron Diaz így is elbukott a Hunger Games: Catching Fire bejelentésekor. Az Éhezők viadala második része az év legjobb filmje lett az MTV szerint, a Futótűz cím helyett viszont nagyjából azt mondta, hogy tüzeket fogni.

3. Zac Efron, Seth Rogen és Dave Franco hármasban konferálták fel a legjobb csókjelenetnek járó díjat, és a hatalmas dili kedvéért úgy döntöttek, ők is bemutatják képességeiket. Efron és Franco egy-egy fiatal lányt cibált fel a színpadra egy laza csókolózás céljából, Rogen viszont az anyjával csőrözött, és reméljük, jól láttuk, hogy az csak egy színpadi csók volt.

4. Jessica Alba már megint csodálatosan nézett ki, de az sokkal érdekesebb, hogy a Jackass-szel ismertté vált Johnny Knoxville mekkorát photobombolt mögötte. (Mögötte pedig John Lennon photobombol, egy festményről.)

5. A legtündéribb rész természetesen az volt, amikor Amanda Seyfried konferálni szeretett volna, de valamiért nem tudott olvasni. Mint kiderült, az ok annyi, hogy nem tette be a kontaktlencséjét, és így nem látta, hogy mit ír a súgógép.

6. Említsük meg azt is, hogy minden idők egyik legsikeresebb mémje, Grumpy Cat végre kézzelfoghatóvá vált, ugyanis a gálán is megjelent. Pharrell Williams kalapjában.

7. Azt pedig egyszerűen nem lehet megunni, hogy Zac Efront levetkőztette Rita Ora.