A 2014-es Coachella legjobb nőjét kereső cikksorozatunk harmadik szavazásához érkeztünk. Az első körben az első hétvége legdögösebb celebnőit, a másodikban a legszexibb fesztiválozókat kerestük. Most a második hétvége celebnői jönnek.

Alábbi galériánkban ismét szexi celebnőket nézhet meg. Csaltunk: mivel a fesztivál második hétvégéjére sokkal kevesebb ismert ember ment el (vagy jobban álcázták magukat, esetleg nem fizettek nekik eleget), a színpadon álló nők közül is válogattunk, szóval közülük is választhat kedvencet. 

Mi meglepetten tapasztaltuk, hogy Lana Del Rey felszedett egy kicsit, de nem áll neki rosszul, csak vajon miért mutogatta a bugyiját? Mindegy, nézhet róla képet érthetetlen és előnyös pózban is. Kivételesen recikláltunk egy személyt, ő Dee Dee, a Dum Dum Girls énekesnője, akiről már láthattak képet, és elég merész volt a ruhája ahhoz, hogy az önök véleményét kérjük róla. (Ha pedig teljesen véletlenül kattintott, és igazából a félmeztelen férfiak érdeklik, akkoritt ilyeneket nézegethet.)

Ha viszont végigpörgette galériánkat, bizonyára nem lesz nehéz szavaznia kedvencére. Adja le voksát az alábbi galériában, hogy napokon belül megtalálhassuk az egész fesztivál legjobb csaját!

Update: köszönjük az eddigi szavazatokat, hamarosan jelentkezünk a döntővel!