Történelem íródott tegnap, mivel a Barátok közt történetében először láthattunk fedetlen melleket. Gyorsan össze is szedtünk, milyen út vezetett idáig: Balogh Edina Kiss Ramónával jakuzzizott, Szabó Erika pedig fehérneműben állt a kamerák elé.

Szabó Erika (Tilda)

Szabó Erika vetkőzése tulajdonképpen sorozattörténeti mérföldkő, hiszen a Barátok köztben ennyire jól még egyáltalán nem láthattuk korábban a jó nőkre azért mindig ügyelő szappanopera szereplőit. Mátyás Tilda – akit nem zavar, ha a fenekéről beszélnek – amúgy a Bruckmann Balázs által alakított Palit akarta elcsábítani ezzel a remek módszerrel. Volt olyan szerencsés olvasónk is, aki éles élethelyzetben látta véletlenül tangabugyit villantani.

Kardos Eszter (Vanda)

Itt épp szó sincs szexről, Vanda egyszerűen új fehérneműket mutogat barátnőjének, és hát az egyik valóban elég szexi lett.

Balogh Edina és Kiss Ramóna (Kinga és Zsófi)

Mit lehetne még ahhoz hozzáfűzni, hogy a Barátok közt történetének két talán legjobb nője egyszerre mászik be egy jakuzziba? Szerintünk semmit.

Kiss Ramóna (Zsófi)

Ne felejtsük el az élesszemű internetezők találatát sem, hiszen csak nagyon kevesen szúrták ki, hogy a Zsófit alakító, plasztikázott Kiss Ramónának rövid ideig látható volt a tangás feneke. Szerencsére lelassították, hogy jobban láthassuk.

Vili bácsi sztrippere

Természetesen ez a legerősebb tartalom, ami elhozta azt a napot is, hogy 16-os karikát kelljen tenni egy Barátok közt-epizódra. Várkonyi András kapott egy táncoslányt, aki meg is mutatta fedetlen melleit.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!