Ki a legszexibb sorozatszínésznő?

2012.06.27. 21:44

Egy csokorba gyűjtöttük a Barátok közt és a Jóban rosszban című szappanoperák legjobb nőit, úgyhogy innentől kezdve önnek már semmi más dolga nincs, mint kiválasztani a kedvencét! Öt pontot adjon annak a celebnőnek, akit a legszexisebbnek vél a felhozatalból!

Bálizs Anett

A 28 éves sorozatszínész a Jóban Rosszban Oravecz Fannijának szerepét kapta meg évekkel ezelőtt. Bálizs Anettet színészként és modellként is foglalkoztatják, sőt, a Dokik című sorozatban ő Denise szinkronhangja.

jeg 0007 Layer 3
Fotó: Bakró-Nagy Ferenc / Velvet

Balogh Edina

Balogh Edina a 2003-as Miss Hungary győztese volt, egy évvel később pedig beválogatták a Barátok közbe, ahol ma is aktív szereplő: a bugyuta, de jólelkű Nádor Kingát alakítja.

7
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

A 27 éves színésznő 2008-ban Zenthe-díjat is nyert a legszebb színésznő kategóriában, idén pedig férjhez ment egyik kollégájához, Som Krisztiánhoz.

Bánhidi Vivien

A Jóban Rosszban Nikije 2005-ben a Miss Internet Hungary különdíjasa volt, a sorozatból pedig Szorcsik Viktória után ő volt a második, aki levetkőzött egy férfimagazinnak. A produkció a nagy leépítések idejekor, 2009-ben vált meg Bánhidi Vivientől is, pedig az exmodellre még Kanye West is kattant annak idején. Az utolsó hírek szerint Spanyolországban él pasijával.

Erdélyi Tímea

A Barátok közt egykori első Tildája 2002-ben hagyta ott a szappanoperát, ahol három évet húzott le, hogy igazi színész lehessen belőle. Erdélyi Tímeát azóta már több színpadi szerepben és filmben is láthattuk, jelenleg a Szegedi Nemzeti Színház társulatát erősíti. A lassan férjes asszonyt 2002-ben Magyarország legszexisebb nőjének választották.

Kiss Ramóna

A sorozatszínész 2002 óta alakítja az olasz gyökerekkel rendelkező Zsófi szerepét a Barátok köztben, és nemcsak a sorozatban kapós, hanem a valós életben is: Majka és Tóth Norbert csaja is volt már, jelenleg pedig a pókermilliomos Tóth Richárddal kavar.

10-kiss ramona-IMG 5788
Fotó: Szécsi István

Két főiskolán tanul: a Pécsi Tudományegyetemen gazdálkodást, a Károly Róbert Főiskolán pedig kereskedelmet és marketinget. A szappanopera mellett ő is kacérkodik a színházi szerepekkel, mindemellett pedig rendezvényszervezőként is dolgozik.

Konta Barbara

Konta Barbara 1998-2003-ig volt a Barátok közt Hoffer Esztere, szinte a kamerák előtt nőtt fel. A sorozat után saját showműsort kapott és a Lazac című reggeli műsort is vezette a TV2-n. A sorozatszínész ezek után visszavonult, mint mondta, megutálta a kamerát. A nézők viszont nem felejtették el, 2008-ban például a Velvet olvasói Magyarország legszebb mellű nőjének választották. Konta azóta már gyereket szült, focista férjével visszaköltöztek Szibériából, és jelenleg asztrológiát tanul.

Legerszki Krisztina

A sorozatszínész a Gór Nagy Mária Színitanodában tanult, majd az ELTE Bölcsészettudományi Karán végzett. Jelenleg a Jóban Rosszban című sorozatban alakítja Pongrácz Barbara szerepét.

jobanrosszban 23
Fotó: Bakró-Nagy Ferenc

Pasija János Dávid, aki szintén a szappanopera szereplője: a színész Nemes Viktort alakítja. Legerszki Krisztináért feleségét és két fiát hagyta el.

Liptai Claudia

Tavaly szeptemberben Liptai Claudia saját kérésre lett kiírva a Jóban Rosszban sorozatból, ám a hírek szerint ősztől visszatér a sorozatba. Megformált karaktere, Zámori Alexa ugyanis a forgatókönyv szerint csak kómába esett, úgyhogy nem is lesz nehéz visszaírni a szappanoperába. A színész-műsorvezető 34 epizód erejéig egyébként az MTV-n futó Szomszédok című teleregényben is szerepelt.

TSD0438
Fotó: Velvet

Nem a visszafogottságáról híres, lánya születése és egy mellműtét után levetkőzött a Playboy magazinnak.

Nagy Alexandra

A Barátok közt Fekete Aliza 2011-ben csatlakozott a sorozat csapatához, előtte modellkedett is.

Nagy Alexandra2
Fotó: RTL Sajtóklub

A hírek szerint Nagy Alexandra komoly kapcsolatban él, ez persze nem tartja vissza attól, hogy a buli hevében egy-egy csók elcsattanjon, mondjuk Éder Krisztiánnal.

Nyári Diána

2010-ben jelent meg a Mátyás téren Holman Valter lánya, Hanna, vagyis Nyári Diána, aki ötéves kora óta játszik színházban. Szülei ugyanis szintén színészek.

Dia21
Fotó: Nagy Botond / RTL Sajtóklub

A sorozatszínész tizennyolc éves, magánéletéről annyit lehet tudni, hogy pasija nála kilenc évvel idősebb, és az utcán ismerkedtek meg.

Szabó Erika

A 27 éves színésznő Erdélyi Tímea utódja volt a Barátok köztben 2003-tól 2009-ig. Szabó Erika nem volt szívbajos, ami a vetkőzést illeti: a kamerák előtt pikk-pakk megvált a ruháitól, és bugyiban, melltartóban feszített a nézőknek, akik ezt meg is hálálták, hiszen beválasztották a tíz legszebb mellű magyar nő közé.

Fotó: Kováts Dániel
Fotó: Kováts Dániel

Szabó Zsófi

Szabó Gyula lánya 2009-ben jelent meg a Csillagvirág Klinikán, ahol jelenleg is Betty Tanakist alakítja. Szabó Zsófi kétszer is jelentkezett a Színművészeti Egyetemre, ahová nem vették fel, így úgy gondolta, más úton próbál meg érvényesülni.

03-szabo zsofi+berki krisztian-IMG 6829
Fotó: Velvet

Ez javarészt sikerült is neki, már ha sikernek lehet nevezni azt, hogy nem telik el nap, hogy ne foglalkozna vele a bulvár. Önértékelése a béka segge alatt van, kissé érzékenyen érinti, ha súlya miatt piszkálják.

Szorcsik Viktória

Szorcsik Viktóriát, vagyis karakterét, Judit főnővért 2009-ben írták ki a Jóban Rosszbanból, egy évre rá, hogy a Playoynak tök meztelenül pózolt egyet. A sorozatszínész-műsorvezető magánéletben nem éppen egy szerencsés alkat: egy ideig Mester Tamással kavartak, de a kapcsolatnak hamar vége lett, később pedig a Tv2 próbált neki pasit találni, de az is kudarcba fulladt.

Szorcsik Viki az Édesnégyes c. műsorban
Szorcsik Viki az Édesnégyes c. műsorban
Fotó: TV2

Jelenleg szüleinél dolgozik, három éve tűnt el a képernyőről.

Ullmann Mónika

Ullmann Mónika annak idején felbukkant a Szomszédokban is, majd a Barátok köztben szerepelt 1998-tól 2000-ig, ahol Mariosi Krisztina karakterét formálta meg. Jelenleg a konkurens Jóban Rosszban sorozatban játszik a polgármester feleségeként – Liptai Claudiát váltotta tavaly.

ullmann0011