Gyanús gyűrűt láttak a színésznő ujján, akit már hírbe hoztak eljegyzéssel. Az biztos, hogy jól érzi magát szerelmével, Nicholas Houlttal Londonban.

Most éppen a Daily Mail izgatta fel magát borzasztóan azon, Jennifer Lawrence ujján jegygyűrűt észleltek. A hajnövesztő színésznő és szerelme, Nicholas Hoult éppen Londonban időznek, a déli órákban és este is lefotózták őket ott csütörtökön. Ebédelni egy olasz étterembe mentek, ahol láthatóan remekül érezték magukat: boroztak, cigiztek, olvastak és hülyéskedtek.

A 23 éves színésznő egy újnak tűnő, türkizkék, köves gyűrűt viselt azon az ujján, amelyen a jegygyűrűt szokták, legalábbis arrafelé. Ebből vonták le a jólértesültek azt a következtetést, hogy biztosan eljegyezték egymást színész fiújával (ezek a pletykák mondjuk legutóbb nem bizonyultak igaznak). Akivel kéz a kézben távoztak.

Ha az ebédről szeretne képeket látni, akkor kattintson galériánkra, ahol ezen felül az esti kiruccanásukról is láthat képeket – ekkor Lawrence, Hoult és Tom Ford a Chiltern Firehouse nevű étteremből távoztak, vacsora után. A gyűrűje akkor is rajta volt. (Az E!Online úgy tudja, portugál stílusú vacsorát fogyasztottak, akármit is jelentsen ez.)

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!