Nagyon szeretjük Jennifer Lawrence-t, de tényleg. Egyszer már nyolc tényt is felsoroltunk, amelyek bőven indokolják rajongásunkat. Úgyhogy a legjobbakat kívánjuk neki, de azért sajnáljuk is, hogy a Daily Mail azt írja, újra összejött expasijával, Nicholas Houlttal.

A változékony hajú Jennifer Lawrence-t akkor fotózzák legszívesebben, amikor az X-men filmek kedvéért kék műbőrbe bújik. A forgatásoknak ez csak az egyik hozadéka, a másik, hogy újra összejött volt barátjával, Nicholas Houlttal, miközben Kanadában szuperhősködtek.

A két színész két évig járt, de aztán iszonyú sok munkájuk lett, ezért 2013 januárjában szakítottak, holott még mindig szerették egymást. Április óta együtt forgattak, a stábtagok szerint pedig „egyik nap egyszer csak csókolózni kezdtek. Egyik dolog a másikhoz vezetett, és ismét belezúgtak egymásba, a régi érzelmek újra felébredtek bennük, és most újra együtt vannak".

A fotósok már meg is örökítették őket, ahogy együtt ebédelgetnek, vagy ahogy júniusban Montrealban sétálgattak a színésznő családjával. Egy pletyka szerint mindannyiunk képzeletbeli barátnője egy zenebolti eladónak azt mondta július 13-án, hogy újra szerelmes, de mondjuk nem állnánk addig fél lábon, amíg ezt a színésznő hivatalosan is megerősíti. A párt eddig egyébként a fent említetteken kívül még áprilisban látták egy hollywoodi étteremből kifelé jövet, és amikor James McAvoyjal (kollégájuk) elmentek megnézni a kanadai Forma-1 csapatot Vancouverben.

Hoult és Lawrence tényleg az X-Men előző részének forgatásán jöttek össze, és már az első randijuk után beszéltek kapcsolatukról (legalábbis a hivatalos verzió így tartja). Múlt decemberben Lawrence azt mondta az Elle-nek adott interjújában: „a szerelmem tényleg a legjobb barátom, és remélem, hogy neki is én vagyok a legjobb barátja. [...] Vele szeretek lenni a legjobban, és senki más nem tud így megnevettetni." Sajnáljuk, Nicholson úr.