Jennifer Lawrence bepasizott: elvitték a lottóötöst

2013.07.20. 13:37
Nagyon szeretjük Jennifer Lawrence-t, de tényleg. Egyszer már nyolc tényt is felsoroltunk, amelyek bőven indokolják rajongásunkat. Úgyhogy a legjobbakat kívánjuk neki, de azért sajnáljuk is, hogy a Daily Mail azt írja, újra összejött expasijával, Nicholas Houlttal.

A változékony hajú Jennifer Lawrence-t akkor fotózzák legszívesebben, amikor az X-men filmek kedvéért kék műbőrbe bújik. A forgatásoknak ez csak az egyik hozadéka, a másik, hogy újra összejött volt barátjával, Nicholas Houlttal, miközben Kanadában szuperhősködtek.

A két színész két évig járt, de aztán iszonyú sok munkájuk lett, ezért 2013 januárjában szakítottak, holott még mindig szerették egymást. Április óta együtt forgattak, a stábtagok szerint pedig „egyik nap egyszer csak csókolózni kezdtek. Egyik dolog a másikhoz vezetett, és ismét belezúgtak egymásba, a régi érzelmek újra felébredtek bennük, és most újra együtt vannak".

A fotósok már meg is örökítették őket, ahogy együtt ebédelgetnek, vagy ahogy júniusban Montrealban sétálgattak a színésznő családjával. Egy pletyka szerint mindannyiunk képzeletbeli barátnője egy zenebolti eladónak azt mondta július 13-án, hogy újra szerelmes, de mondjuk nem állnánk addig fél lábon, amíg ezt a színésznő hivatalosan is megerősíti. A párt eddig egyébként a fent említetteken kívül még áprilisban látták egy hollywoodi étteremből kifelé jövet, és amikor James McAvoyjal (kollégájuk) elmentek megnézni a kanadai Forma-1 csapatot Vancouverben.

Kevés közös kép készült róluk, ez az egyik, de ez is tavaly tavaszi
Kevés közös kép készült róluk, ez az egyik, de ez is tavaly tavaszi

Hoult és Lawrence tényleg az X-Men előző részének forgatásán jöttek össze, és már az első randijuk után beszéltek kapcsolatukról (legalábbis a hivatalos verzió így tartja). Múlt decemberben Lawrence azt mondta az Elle-nek adott interjújában: „a szerelmem tényleg a legjobb barátom, és remélem, hogy neki is én vagyok a legjobb barátja. [...] Vele szeretek lenni a legjobban, és senki más nem tud így megnevettetni." Sajnáljuk, Nicholson úr.