Csípik a magyar nőket, közülük is leginkább a modelleket a hollywoodi sztárok. Kapásból fel is tudunk sorolni öt olyan honi celebet, akikre kisebb-nagyobb sikerrel ki is vetették a hálójukat. Zimány Linda mellett Barabás Nikolett és az egykori szépségkirálynő, Kuchta Judit is került már közelebb világhírű pasihoz.

Zimány Linda/Jude Law

A Spy című film forgatása miatt márciusban Budapestre érkező Jude Law a Kolor nevű szórakozóhelyen csókolgatta atomrészegen Zimány Lindát, az afférról pedig videófelvétel is készült. Ám hiába az egyértelmű, a glammodell – aki azzal tört be annak idején a magyar köztudatba, hogy ő Kefir barátnője – tagad, állítása szerint se csók, se egyéb nem volt közte és a sztár között, bár több forrás is megerősítette, hogy a friss párocska együtt távozott, és Zimányt látták is Jude Law hoteljében

Palvin Barbaba/Justin Bieber/Niall Horan

Ugyancsak tagadja kapcsolatát Justin Bieberrel Palvin Barbara, de az tény, hogy együtt voltak a Broadway-n az Oroszlánkirály előadásán. Ezek után röppent fel a pletyka, hogy az énekes és a modell együtt vannak, sőt, még az a hír is járta, hogy Selena Gomez a magyar lány miatt szakított Bieberrel. Palvin Barbara amúgy legutóbb a One Direction tagjával, Niall Horan-nal szűrte össze a levet, akivel azóta már szakítottak is.

Barabás Nikolett/Russel Brand

Russel Brand is magyar nőre vetette ki a hálóját két éve, amikor összejött a Los Angelesben élő modellel, Barabás Nikolettel. Katy Perry exe a hírek szerint annyira komolyan gondolta a modellel, hogy egy közös reklámban is szerepeltek, és még az anyjának is bemutatta barátnőjét.

Fogarasy Mariann/David Beckham

Fogarasy Mariannt 2009-ben hozta össze David Bechammel a brit sajtó, a Daily Star szerint a modell és a focista egy randevút is megbeszéltek. Fogarasy a Velvetnek akkor elismerte, hogy valóban találkozott a sztárral, amikor az a Milan csapatával Budapesten járt, közös képük is készült, de nem beszéltek meg további találkozót. A modell utána azt is hozzátette, ettől függetlenül szívesen lenne Rebecca Loos helyében – akinek állítólag hónapokig volt viszonya Beckhammel.

Kuchta Judit/Vin Diesel

A miskolci lakótelepről származó egykori szépségkirálynő, Kuchta Judit Vin Diesellel volt együtt egy ideig, bár kapcsolatukat nem verték nagydobra. Magyarországon nem is jelentek meg együtt nyilvánosan, és a külföldi sajtóban is csak lesifotók jelentek meg róluk.