Rihanna a múlt héten megtartott iHeartRadio zenei díjátadón új frizurát villantott, méghozzá olyat, amitől hirtelen csak Coolióhoz tudtuk hasonlítani, de később rájöttünk, hogy az énekesnő igazából a 90-es év ravereit, illetve Björköt utánozta. De hordott más is ilyen rettenetes, apró kontyokat a fején - csupa őrült figura. Nézze meg kik, és szavazzon, kié a jobb!

Így nézett ki Rihanna az iHeartRadio zenei díjátadón elölről:

És így nézett ki hátulról:

Most pedig nézze meg, kik hordtak még ilyen béna frizurát!

Björk

Először nem jutott eszünkbe, pedig egyértelműen Björk hordta a legtöbbször ilyen kis kontyokban a haját. Persze ez nem jelenti azt, hogy Rihanna is tőle inspirálódott, de az biztos, hogy Björknek még ez a szörnyű haj is jobban áll, mint Rihannának. Ha ön is így gondolja, szavazza meg őt kontykirálynőnek!

Mel B

A Spice Girls Mel B-je, vagyis Melanie Brown is hordta így a haját, és igen, ő is a kilencvenes években. Nem pedig 2014-ben, egy díjátadón. Mert ilyen eseményekre általában szokás úgy felöltözni, hogy az embert embernek nézzék. Meg hát Mel B ezt a frizurát amúgyis csak a Spice World című filmben viselte.

Gwen Stefani

Szintén a kilencvenes években történt, mikor Gwen Stefani még a No Doubt énekesnőjeként úgy gondolta, baromi menő, hogy ha kis kontyokban horjd majd azt a kevéske szőke haját. Szerencse, hogy Rihanánnak a csillogós, bőrre ragasztható strasszok nem tetszettek meg.

Niobe - Mátrix - Újratöltve

 A Mátrix - Újratöltve már 2003-ban került a mozikba, de még mindig nagyon közel volt a kilencvenes évekhez, és ez abból is látszik, hogy a film egyik szereplője, Niobe (Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith) is ezeket az apró kontyokat viselte. Pont olyanokat, amiket az emberek még menőnek hittek a kilencvenes években megtartott Love Parade-eken.

Miley Cyrus

Miley Cyrus is kísérletezett azzal, hogy idiótán nézzen ki – sikerült is, mikor apró kontyokat varázsolt a feje tetejére. Igaz, a seggrázó énekesnőnek csak kettő konty jött ki a kevéske hajából, de legalább így hasonlított egy zsiráfbébire.

Suzanne 'Crazy Eyes' Warren - Orange is the new black

És ugyanezt a hajszerkezetet lehet látni az Orange is the new black című sorozat egyik szereplőjén, Suzanne 'Crazy Eyes' Warren-en, aki egy erősen őrült figura. A hasonlóságra pedig a TMZ facebook-oldala hívta fel a figyelmet. 

Ki viselte legjobban a béna kis kontyokat?