Nehéz eldönteni, hogy hülyeségversenyben Will Smith fia, Jaden Smith nyerne, vagy inkább a legnagyobb seggfej, Justin Bieber. De szerencsére nincsenek egyedül, a többi celeb közt is akad olyan, aki sajnos nem csukja be a száját időben, és nagyon okos dolgokat mond. Tavaly már elolvashatta, hogy Paris Hilton nem szívesen lenne meleg férfi, mert akkor AIDS-es lenne, de a celebnő mondott más butaságot is, és ha most lejjebb görget, meg is tudja, mit.

Kate Hudson

Goldie Hawn színésznő lánya egy nemrégiben megjelent interjúban cukiskodta azt a szájával, hogy: "A legszebb nap az életemben akkor volt, mikor rájöttem, hogy egy kis szelet pizzában csak 150 kalória van." Ezek szerint a színésznőnek tényleg rettenetes élete lehet. De legalább tud örülni.

Alicia Silverstone

A megunhatatlanul dögös színésznő élete szerepét játszotta a kilencvenes évek gagyi vígjátékában, a Spinédzserekben, amiről meg is van a véleménye: "Szerintem a Spinédzserek nagyon mély. Mármint olyan értelemben mély, hogy nagyon könnyed. Mert szerintem a könnyedség igazából egy nagyon-nagyon mély helyről jön, ha igazán könnyed."

Paris Hilton

A celebnők celebnője szerencsére továbbra is nagyon okos: "Minden rossz, ami megtörténhet egy emberrel, az megtörtént velem."

Tila Tequila

Az épp terhes celebnő is döbbenetesen magvas gondolatokat közvetít. Egyszer például a következőt ejtette ki a száján: „Sosem mondtam, hogy utálok bárkit is, de csak azért, mert szimpatikusnak találok valakit, vagy meg tudok bocsánatni neki, mondjuk olyasvalakinek, mint Hitler, akkor az már azt jelenti, hogy szörnyeteg vagyok? Csak azért, mert próbálom felnyitni a szemeteket, és elmondani az igazságot, hogy Hitler NEM volt olyan rossz, mint amilyennek mondják?!

Farrah Abraham

A tinimami, aki házipornót forgatott James Deennel, így nyilatkozik saját nőiességéről: "Elég feminin vagyok. Azt hiszem... Mit is jelent ez igazából? Hogy leszbikus vagy, vagy ilyesmi?"

Katy Perry

Az énekesnő Jimmy Kimmel műsorában japánoknak mondta a következőt: "Odáig vagyok értetek, annyira, hogy megnyúznám a bőrötöket, és hordanám, mint valami Versacét."

Zoe Saldana

Az Avatarban is játszó színésznő mondatát még nem tudtuk értelmezni: "Néha meg kell engednem magamnak, hogy szép legyek".

Reese Witherspoon

A színésznő akkor mondott – illetve visított – okosságot, mikor férjét letartóztatták ittas vezetésért. Witherspoon csak annyit üvöltött a rendőröknek: "Amerikai állampolgár vagyok!" Rendben.

Amanda Bynes

Bynes még a rehabra vonulás előtt írkált durvákat twitterére, többek között ezt, amit Rihannának címzett: "Chris Brown azért vert meg téged, mert nem vagy elég szép."

Sean Connery

És hogy ne csak a celebnőkön döbbenjen le, itt van a végére egy férfi is, Sean Connery, aki egyszer azt mondta: "Nem a pofon a legkegyetlenebb, amit egy nővel tehetsz. Vannak nők, akik a végsőkig feszítik a húrt, konfrontációt akarnak. Pofont akarnak."