Lady Victoria Hervey egyszer kitalálta, hogy celeb lesz, és bár már 37 éves, ez a mai napig nem nagyon jött össze neki. De annyit már elért, hogy mindenki láthatta meztelenül, részletekben. Ismerje meg a legkurvásabb brit nemest!

Lady Victoria Hervey Bristol hatodik márkijának leánya, tehát valóban nemesi származású. De a 37 éves nő viselkedésében semmi sem utal kék vérre, gyakorlatilag Katalin hercegné (nem nemesi származású, a királyi családba mégis remekül beilleszkedett) tökéletes ellentéte - csak nem férfi. 

Kétéves volt, amikor a szülei Monacóba tették át székhelyüket, mert ott kedvezőbben tudtak adózni. Nagy-Britanniában járt (bentlakásos) iskolába, majd amikor nem akart a Bristoli Egyetemre menni, anyja megvonta tőle az anyagi támogatást. Ekkor recepciós állást szerzett, majd egy reklámügynökségnél dolgozott, végül nekiállt modellkedni, és azóta megállíthatatlan. Járt celebekkel (David Coulthard autóversenyző, Shane Lynch Boyzone-énekes és Paul Sculfor modell-színész is társa volt), de talán mindennél többet mond, hogy Paris Hiltonnal bulizott állandóan, most pedig erről a partiéletről írogat cikkeket, és hasonló témájú tévéműsorokban szerepel.

Alábbi galériánkban összegyűjtöttük azokat a szetteket, amelyeket önmagához és az eseményekhez méltónak ítélt ezen a fényes pályán. Jó szórakozást kívánunk hozzá!