Egy botrányos vörös szőnyeges bevonulás kapcsán óriási népszerűségre tett szert egy bizonyos estélyifazon, amit azóta többen is nyúlnak többé-kevésbé pofátlanul. Ennek a ruhatípusnak az úttörője Jaimie Alexander volt, aki rádöbbentette a világot arra, hogy a legszexibb fehérnemű a hiányzó fehérnemű. Az új trend lényege: földig érő estélyi, elöl egy izgalmasan kígyózó, átlátszó csíkkal. Mutatunk hat eklatáns példát, válassza ki közülük a kedvencét! Heti trend.

Jaimie Alexander

Tavaly november elején volt, hogy Jaimie Alexanderből közepesen ismeretlen színésznőcskéből hirtelen a világ egyik legtöbbet emlegetett nője lett. Az új Thor-film premierjén ugyanis Alexander egy olyan Azzaro Couture-ruhában jelent meg, ami ugyan földig ért, de elöl és hátul középen egy-egy átlátszó csík kígyózott végig az estélyin. Mivel a meztelenségcsík nyaktól lábujjig folyamatos volt, nemcsak mellközt mutatott vele Alexander, hanem az is nyilvánvaló első pillantásra, hogy egyáltalán nincs rajta semmilyen fehérnemű. Nézze újra a képeket a fenti fotóra kattintva!

Jena Malone

Alig több, mint két héttel később egy másik színésznő, Jena Malone vett fel egy nagyon hasonló elven alapuló estélyit egy másik filmpremierre. Az Éhezők viadalának 29 éves sztárja az Azzaro Couture-ruha aranyszínű és szögletes verzióját viselte, ezt Nicholas Oakwell tervezte. A cikkben látható hat ruha közül ez üt el a legjobban a többitől, de egyértelmű, hogy az alapötlet itt is ugyanaz, mint amivel Jaimie Alexander két héttel korábban sokkolta a világot: a kanyargó átlátszó sáv itt is mutatja, hogy ez alatt a ruha alatt nincs semmi a színésznőn.

Lady Victoria Hervey

Lady Victoria Hervey azért ismert elsősorban Nagy-Britanniában, mert ugye lady, de közben nemesi származása ellenére valamiért azt vette a fejébe, hogy celebbé szeretne válni, és 37 éves korára ez nagyjából sikerült is neki. Megpróbál minél több eseményen ott lenni és magára irányítani a figyelmet, és ehhez jól jött neki idén januárban ez az estélyi Guarav Guptától. Az indiai tervező a Golden Globe-kiosztóra bocsátotta Lady Victoria Hervey rendelkezésére ezt a ruhát, amelyen ugyan nem középen húzódik ez a bizonyos kanyargós, átlátszó csík, hanem oldalt, dehát ennyi variálást már csak elvárhatunk egy ladytől.

Joanna Krupa

És akkor most jöjjön a Grammy-kiosztó villantásokban gazdag éjszakája, azaz január huszonnegyedike, amikor is kész cicaharc lett abból, hogy egyszerre ketten is másolták Jaimie Alexander jól eltalált ruháját. Az egyik Joanna Krupa volt. A lengyel születésű, de Amerikában felnőtt reality-sztár már jóval az esemény előtt kitette az Instagramra, milyen ruhán dolgozik együtt az MTCostello márka két tervezőjével. Igen, egy nagyjából ugyanolyanon, mint amilyen Jaimie Alexanderé volt csak, csak jóval szélesebb csíkkal. Mindenesetre ők úgy ítélték meg, ez saját eredeti ötletük volt.

Paris Hilton

Szintén a Grammy-kiosztó éjszakáján azonban Paris Hilton is egy hasonló ruhában bulizott az állandóan celebpartikat rendező Diddynél, és utólag Krupa be is szólt a hoteles übercelebnek, hogy nyilván lekoppintotta a ruháját, hiszen ők már december óta tervezték ezt az estélyit és előre közzé is tették, hogy mire készülnek. Hát szerintünk mindkét ruha jobban hasonlít az Azzaro Couture erdetijére, mint egymásra, hiszen Hiltoné pont középen takar a legtöbbet, míg Krupáé ordas mellköz-villantást tesz lehetővé, viszont az kétségtelen, hogy deréktől lefelé tökugyanolyanok. Hiába, innentől kezdve ez már mindenképpen trend.

Jasmin Walia

Ki volt a legszebb?

Annyira aktuális most ez a trend méghozzá, hogy ez a hét se múlhatott el egy hasonló fazon nélkül. Szerdán volt a Robotzsaru premierje Londonban, és itt a brit Jasmin Walia mutatta meg diszkréten átütő mellbimbókkal, hogy ez a fazon elvileg fehérben is működhet. A meglepően alacsony homlokú realitysztár ruháján diszkrét aranyszegély fut az átlátszó csík mentén, Walia színben passzoló ridikült szorongatott mellé, de egyébként maga a fazon nem sokban különbözik a cikk tetején elsőként bemutatott ruhától. Ön szerint kin állt eddig a legjobban ez az estélyitípus? (Igen, „eddig”, hiszen biztosra vesszük, hogy ezentúl csak még több ilyen lesz a jövőben.) Ha végigklikkelte a fotósorozatot, ahol valamennyi hölgyről több fotót is láthat, szavazzon a kedvencére!