Minden tavasz arról szól, hogy hozzuk magunkat formába a strandszezonra. Az ember végigfeszengi az egész nyarat azt kémlelve, ki röhögi ki a háta mögött, mert nem olyan tökéletes az alakja, mint Palvin Barbarának. Összeszedtünk ezért néhány celebet, akik tesznek minderre, és löttyedten is vidáman mennek ki a strandra.

A lenti galériában szereplő celebek a legemberibb oldalukat mutatva smink és mindenféle alakoskodás nélkül mennek strandolni. Pár elrettentő példa is található a képek között, akad, aki az előzőekkel szemben ronggyá plasztikáztatta magát, de összességében ők jó érvek arra, hogy azt mondhassuk: ha már celebek is ennyire botrányosan képesek kinézni fürdőruhában, mi miért görcsöljünk mindezen? (Korábbi, retusált vs. valódi bikinis képekről szóló cikkünket itt olvashatja el.)

Kattintson a képre, és nézze meg Denise Richards vörösre hízott barátját, a pocakos Pierce Brosnant, a vézna Nicole Richie-t, a lógómellű Jack Nicholsont, a sárgára aszott Donatella Versacét és a többieket.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!