Titánok feszültek egymásnak Bondi Beach festői miliőjében, és a véresre sikerült performanszt tovább tökéletesítette, hogy mindezt tréningnadrágban, az utcán mutatták be a csodálkozó járókelők, és a helyszínen dekkoló fotósok legnagyobb örömére. James Packer és a szintén milliárdos ausztrál tévéguru, David Gyngell állítólag Miranda Kerr miatt estek egymásnak, de szó sincs szerelmi háromszögről.

Az ausztrál médiamogul, James Packer házánál azóta táboroznak a lesifotósok, hogy tavaly decemberben állítólag összejött Miranda Kerr-rel. Május 4-ét azonban valószínűleg piros betűs nappá nyilvánítják, ugyanis váratlan és mondhatni prémium előadást kaptak, amiről csodás képeket közölt az NyDailnews.

A verekedés oka még mindig kicsit zavaros, de a szerteágazó információk alapján valami ilyesmi történhetett:

Aznap Packer épp egy üzleti útról érkezett haza (melegítőben), amikor meglátta az egyik legnagyobb ausztrál tévécsatorna a Channel Nine furgonját parkolni a házától nem messze. Bár utólag kiderült, ez tényleg véletlen egybeesés, ugyanis az utcában lakik a tévé egyik alkalmazottja, a milliárdos kicsit feltolta idegre a dolgot, hiszen már egy ideje azt gyanította, hogy gyermekkori legjobb barátja David Gyngell, aki a Nine Entertaiment csoport vezérigazgatója, kémkedik utána, hogy kompromittáló felvételeket készítsenek róla és a szupermodellről. Ezt állítólag korábban egy telefonos veszekedés alkalmával a férfi fejéhez is vágta, nem mellesleg árulónak nevezte, és amiatt is leüvöltötte a fejét, hogy egykori esküvői tanúja folyamatosan zaklatja Kerr-rel folytatott viszonya miatt.

Gyngell állítólag emiatt a hívás miatt ment végül a helyszínre (melegítőben és mezítláb), ökölbe szorított kézzel várta a házigazdát, és szemtanúk szerint fennhangon bejelentette, hogy meg fogja ütni. Ami ez után történt, 52 másodpercig tartott, és itt látható egy részlete:

A kínos küzdelemnek végül testőreik vetettek véget, amikor végre szét tudták választani az őrjöngő milliárdosokat. A következmények egy állítólag kivert fog, egy felszakadt száj és egy bezúzott szem, és fejenként 500 ausztrál dollárnyi (100 ezer forint) bírság rendbontásért, bár talán ez utóbbi fáj a legkevésbé a két dúsgazdag üzletembernek.

Gyngell felesége, Leile McKinnon kedden – talán a nyilvános égés miatti mérgében – kicsit még belerúgott férjébe, és a Twitteren elmélkedett azon, hogy bár a két férfi macinaciban és elég ocsmány módon püfölte egymást, érez némi hasonlóságot Solange Knowles és Jay-Z liftes akciójával.

Packer és Gyngell azóta állítólag megbeszélték a dolgot és kibékültek, mondván több vtizedes barátságuk többet ér ennél. Miranda Kerr egyelőre nem kommentálta az eseményeket.